Czytałem że w planach jest inwestowanie w system odcinkowego mierzenie prędkości, który będzie monitorował także zwykłe drogi
Ale i tak spoko prędkość
www.mazdaspeed.pl
polak900 napisał(a):Ale i tak spoko prędkość Gdzie taką rozwinołeś ?
polak900 napisał(a):Przy takiej jeździe prędzej czy później budżet naszego kraju wzbogaci się o parę złotych
damianko napisał(a):Oj pojawiały się już i okolice 230-240
zielony110 napisał(a):damianko napisał(a):Oj pojawiały się już i okolice 230-240
A to nie ma kaganca
Myslalem ze maja takowy na 215-220 ustawiony
damianko napisał(a):polak900 napisał(a):Ale i tak spoko prędkość Gdzie taką rozwinołeś ?
zrobili nam w Kielcach 6 km drogi ekspresowej i jak droga była już skończona a jeszcze nie otwarta z powodu braku odbioru to wieczorami można sobie było tam cichaczem poszaleć.
0
A co do dokładania do budżetu to od 4 lat nie zapłaciłem mandatu jeśli nie liczyć dwóch za nie posiadanie przy sobie jakiegoś tam dokumentu.
damianko napisał(a):No widzisz. jak ty myślałeś to ja sprawdzałem
zielony110 napisał(a): by lepiej wiecej drog ekspresowych albo dwujezdniowych i ilosc wypadkow smiertelnych spadla by conajmniej o
Tomek6 napisał(a):P.S Czytam tak czytam i wnioskuję, że Wasze żony mają większe jaja, jeśli chodzi o prędkość![]()
bartosz51 napisał(a):Przyjemność kończy mi się chyba gdzieś tak między 150 a 160 i taką prędkość mogę trzymać
bartosz51 napisał(a):Nie mam (chyba 'jeszcze') żony, więc nie mogę Wam powiedzieć, jak jeździ
Tomek6 napisał(a):Czyli przybijamy piątkęŻony brak, ale materiał na ową już jest. Nawet dzwoniła z 15min temu, że idzie na jazdy, bo powiedziałem, że bez prawa jazdy "tak" nie powiem
bartosz51 napisał(a):Żeby sobie później nie pomyślała, że ktoś inny może stawiać jakieś warunki. Tylko my możemy
bartosz51 napisał(a):I zabierze mi maździochę???
bartosz51 napisał(a):Żeby sobie później nie pomyślała, że ktoś inny może stawiać jakieś warunki. Tylko my możemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6