Lukasz.uk napisał(a):to co ty bys zmienil:) zaproponuj cos![]()
Co ci wiocha jedzie dokladniej
calosc czy jakies elementy ?
Ja proponuje takie cos

www.mazdaspeed.pl
glowasiek napisał(a):a proponuje takie cos![]()
glowasiek napisał(a):nie mam ale moge zrobic
admiras napisał(a):Poszedłem więc ostatnio trochę prostszą drogą ( natchnienie od Tomka:) i zrobiłem sobie też mały chiptunning. Po pomiarach oryginalnie miałem w sumie 150 KM i 360 Nm ,
a aktualnie mam 170 Km i 410 Nm. Satysfakcja gwarantowana, moc wróciła i równowaga w galaktyce też, a spalanie spadło wg. kompa ok litra.
zielony110 napisał(a): Mam nadzieje ze mowisz o projekcie Glowaska![]()
![]()
![]()
Tomek6 napisał(a):A jak nie to GH Team będzie się cieszył, że nowa jest brzydsza i zamiast kupować model 2013 kupimy z wyprzedaży nowe diesle 2,2, pojedziemy grupowo na remap, będziemy mieć wszyscy 200+ KM i będzie faaaaajnieeeee![]()
glowasiek napisał(a):ps. twoja zrobie sraczkowata
glowasiek napisał(a):A w koncu wyjdzie na to, ze lubie rozowy i chlopcow
glowasiek napisał(a): w moim przypadku pokazywalo zle klocki
Tomek6 napisał(a):Cieszę się, że rusza temat wzmacniania GHFabryka powinna poczytać te posty i wypuszczać Mazdy z uwolnionym zapasem to by nie było takiej biedy w ofercie silnikowej
![]()
admiras, a jaką metodą miałeś robiony ten chiptuning? Masz wpięty box, czy zgrywali na laptopa Twój program, poprawiali i wgrywali poprawiony?
admiras napisał(a):I większość z nas korzysta pewnie z tego głównie przy bezpiecznym wyprzedzaniu, niespodziewanym manewrze, a nie na każdych światłach w mieście
admiras napisał(a):Generalnie nie jeżdżę nigdy na maksa bo i gdzie i po co, ale wiem, że w krytycznej sytuacji w naszych realiach moc ma znaczenie.
polak900 napisał(a):Jeżeli to prawda, wielki szacun dla kolegi
admiras napisał(a):ale sprawdzić czasem extremalnie to będziesz wiedział na co możesz liczyć i czy auto ci nie sprawi niespodzianki w najmniej spodziewanym momencie.
bartosz51 napisał(a):zapowiadane ujednolicenie estetyki (w jakimś zakresie), której drogowskazem jest obecnie CX5
bartosz51 napisał(a):moim zdaniem jest brzydka, jak kupa po naprawdę najtańszym winie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 291 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6