Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
Poczekam Krzychu jak zrobisz, to mozliwe, ze i mnie natchnie
Jakos kiedys sie do tego przymierzalem i na tym sie skonczylo
Jakos kiedys sie do tego przymierzalem i na tym sie skonczylo

glowasiek napisał(a):Dzisiaj wieczorem zamowie to dam Ci pozniej znac jakie no i czy warto bylo
juz czekam z utesknieniem

zielony110 napisał(a):juz czekam z utesknieniem
Zamowione
2 x http://www.ebay.co.uk/itm/31mm-C5W-Fest ... 4157d1a19d
http://www.ebay.co.uk/itm/10-x-T10-501- ... 3373d195c2
(zostanie kilka na zapas)
ciekawe jaki bedzie efekt

glowasiek napisał(a):ciekawe jaki bedzie efekt![]()
piorunujacy

Widze ze temat zarowek to sie wypowiem, wewnatrz zmienilem prawie wszystkie. W podsufitowce mam takie jak Kamil u siebie, i mysle ze im wieksze tym lepiej, efekt super zwalszcza jak masz skore na fotelach. W drzwiach wstawilem biale, rozproszone ale troche niebieskim zalatuje co w sumie bedzie pasowalo do nowych listew
W schowku tez musi byc z rozproszonym swiatlem, bo inaczej efekt kiepski i ciemno. Za to na rejestracje skupione i git. Nie wymienialem w slonecznikach no i jeszcze ta nieszczesna w bagazniku ale to juz inny temat. Ogolnie warto, efekt swietny. Pozdr.
- Od: 30 mar 2012, 18:24
- Auto: M6 Sport 2.0 MZR-CD 2008
Mam pytanie odnośnie tylnych lamp diodowych w błotniki (sedan – Dynamic) czy one są rozbieralne? Problem w tym, iż w jednej z nich (od wewnątrz na kloszu) są kropelki nie wiadomo czego, które niestety nie chcą odparować...
- Od: 13 gru 2011, 16:40
- Auto: Mazda 6 2.5 170PS Dynamic 2008
MX-5 NBFL 1.8 146PS 2004
lukas.go napisał(a):czy one są rozbieralne?
Niestety nie ,ale zawsze można spróbować,tylko ze wtedy istnieje ryzyko zniszczenia lampy.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Witam zwracam sie z prosba do wszytskich o opinie szczegolnie pochodzace z wlasnych doswiadczen. otoz kupilem moją Madzie okolo 3msc temu. na poczatku nie zwracalem na to uwagi ale teraz widze ze mam z nią czasami problem.
otoz auto czasami szarpie na 1 biegu.
wyglada to tak ze po wrzuceniu jedynki musze dodac więcej gazu zeby ruszyc zeby auto nie szarpało .Czy ktoś miał podobny problem ?
otoz auto czasami szarpie na 1 biegu.
wyglada to tak ze po wrzuceniu jedynki musze dodac więcej gazu zeby ruszyc zeby auto nie szarpało .Czy ktoś miał podobny problem ?
- Od: 19 maja 2012, 00:26
- Auto: Mazda 6 2.5 170KM Rok 2008 :)
nie chcę Cię martwić ale .. ja nie mam żadnych problemów z ruszaniem... 

- Od: 9 mar 2011, 22:23
- Auto: Mazda 6 2009 2.5L 170 KM USA
Tomek, a szukałeś już tego problemu w tym dziale? W dziale GH wpisz SZARPIE i wyskoczą Tobie tematy na ten temat. Wielu już na forum się na to skarżyło, więc raczej to jest słynne TTTM.
-
Kamil
Kamil napisał(a):Tomek, a szukałeś już tego problemu w tym dziale?
Tomek1983 napisał(a):Przyznam sie ze nie szukalem
oj, oj...
dzieki Kamil
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Kamil napisał(a):stąd wysuwa się wniosek, iż możliwe że to nie wina jednostek napędowych
wniosek jest jeden, przeciagajcie, dajcie silniczkowi wysokich obrotow to nie bedzie szarpania
Staram sie smigac na obrotach 2500-3200 i zero problemow