Jutro sprawdzę jak coś czy u Mnie też dmucha z korka.
Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
Chyba to zależy od konstrukcji silnika. W którymś modelu Mazdy po odkręceniu korka wlewu oleju silnik gaśnie 
raki napisał(a):oj Wojtek już nie musisz być taki skrupulatny...
no niestety bede
raki napisał(a):macie jakieś przedmuchy z korka ojelu na włączonym silniku? U mnie dosyć mocno dmucha i do tego chlapie ojelem...
kazda sztuka
raki napisał(a):kiedyś słyszałem, że to nie jest dobry znak, ale auto ma dopiero 34000 mil wiec nie powinno być nic źle chyba?
bo kiedys nie bylo lancuchow rozrzadu...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
glowasiek napisał(a):Wojtek napisał(a):raki napisał(a):czasami możesz odpuścić![]()
![]()
![]()
Raki On nigdy nie odpuszcza ale sa tego plusy bo w przeciwnym razie mielibysmy tutaj milion piecset tematow z czego 80% o tym samym
true, true
"szybkie pytania, luźna gadka", nie rozpisuję się o stacji tylko napisałem jak jest, w jednym zdaniu, nic nie opisuje po raz drugi, tylko odpowiedziałem krótko na krótkie pytanie – zgodnie z tytułowymi założeniami wątku. Wniosek? Nadgorliwy moderator – polać mu na spocie
*btw. chyba nawet nie ma tematu o oryginalnej stacji multimedialnej.
Dzisiaj sobie zajrzałem na zawieszenie i... trochę mi się spocił tylny amortyzator
Co o tym sądzicie?

*btw. chyba nawet nie ma tematu o oryginalnej stacji multimedialnej.
Dzisiaj sobie zajrzałem na zawieszenie i... trochę mi się spocił tylny amortyzator
Co o tym sądzicie?

-
Kamil
Kamil napisał(a):trochę mi się spocił tylny amortyzator
Tomek6 napisał(a):Bartek pisał kiedyś o amortyzatorach. Bartek, jak tam sprawa?
powiem wam, ze na przegladzie sie nie doczepili (a trzepali auto ostro), wiec zostawilem jak jest.
Wyglada to podobnie jak u Ciebie Kamil.
Poki mnie nie "buja" i auto sie trzyma drogi, zostawiam jak jest.
no waśnie w temacie o amorkach to samo chłopaki pisali,serwis tę sprawę olał. Więc niech tak zostanie, zwłaszcza, że nic się niepokojącego nie dzieje 
-
Kamil
Kamil napisał(a):Dzisiaj sobie zajrzałem na zawieszenie i... trochę mi się spocił tylny amortyzator![]()
Co o tym sądzicie?
Miałem to samo, zauważyli to w serwisie przy okazji jakiegoś przeglądu. Sami napisali do centrali, wysłali zdjęcia i po jakimś czasie wymiana tylnych amorków na nowe w ramach gwarancji.

- Od: 27 maja 2011, 09:33
- Auto: Mazda 6 GH MZR-CD 2.2 Sport
sali90210 napisał(a):uznali ten wyciek za wadę fabryczną, a nie od zwykłego zużycia. A że jednego amortyzatora się nie wymienia to wymienili oba. Także po prawie 3 latach nowe amorki w gratisie
Kamil, a Ty masz jeszcze gwarancję? Jeśli saliemu wymienili na nowe to myślę, że warto się przejechać i niech robią zdjęcia, wysyłają do centrali, bo jak widać opłaca się to
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Kamil napisał(a):Nie mam juz gwarancji
ja to samo. Mazda mi powiedziala ze moze mi to zrobic. Ale jak cene za jednego amorka uslyszalem, to sie za glowe zlapalem.
Wiem, ze post pod postem ale tamten chyba tyczyl sie inngo tematu, ktory zostal przeniesiony 
Pomyslalem, ze wymienie sobie zarowki na podsufitowce oraz w drzwiach wiec pytanie do was, znacie jakies godne polecenia
Pomyslalem, ze wymienie sobie zarowki na podsufitowce oraz w drzwiach wiec pytanie do was, znacie jakies godne polecenia