zielony110 napisał(a):Tomek specjalnie dla Ciebie![]()
![]()
![]()
popieram... ale z mala zmiana...
mysle, ze dyplom powinien miec puste miejsce na imie... i kazdy kto uwaza, ze dolozyl sie do "rozruszania"
powinien miec mozliwosc wpisania sie
www.mazdaspeed.pl
zielony110 napisał(a):Tomek specjalnie dla Ciebie![]()
![]()
![]()
Wojtek napisał(a):kazdy kto uwaza, ze dolozyl sie do "rozruszania"
powinien miec mozliwosc wpisania sie
zielony110 napisał(a):glowasiek napisał(a):Tomek zasluguje na nagrode bo nam forum rozruszal
No mowisz i masz.
Tomek specjalnie dla Ciebie![]()
![]()
![]()
Prosi sie o wydrukowanie i powieszenie w pracy lub nad lozkiem![]()
![]()
Tomek6 napisał(a): Wyszła super cena, grzech było nie wziąć
Kamil napisał(a):zaraz Krzyśka będę maltretował o załatwienie
Tomek6 napisał(a):musi być równowaga gdzieś
Kamil napisał(a):więc nie wiem, skąd kolejne, wyuzdane zachcianki
zielony110 napisał(a):Kamil napisał(a):więc nie wiem, skąd kolejne, wyuzdane zachcianki
![]()
![]()
dobre, dobre
Kamil napisał(a):też bym łyknął, ale kryzys dopadł
glowasiek napisał(a):zeby zaczeli wymyslac nowe dodatki do fury
Marianek napisał(a):Wiecie jaka jest reakcja kobiety jak zamiast w dom chce się zainwestować w auto.
Marianek napisał(a):Te listwy są super (obowiązkowo zdjęcia panowie)
glowasiek napisał(a):Chyba czas wyslac maila do MAZDY w Japonii, zeby zaczeli wymyslac nowe dodatki do fury
glowasiek napisał(a):Ja ze 2 tyg temu uslyszalem taki tekscior (jedynie zielony o tym wiedzial) "... zamiast zrenic to masz znaczek mazdy w oczach ... "
Kamil napisał(a):Cholera, to muszę szybko się nachapać dopóki jeszcze ogranicznik na palcu nie założony.
Kamil napisał(a):Cholera, to muszę szybko się nachapać dopóki jeszcze ogranicznik na palcu nie założony.
Tomek6 napisał(a):A myślisz, że po co ja się tak doposażam?
Tomek6 napisał(a):Nie trzeba, przez Twoje zdjęcie w konkursie zadłużyłem się w zderzaku od sporta![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6