zielony110 napisał(a):no i teraz mam ciezki wybor
No jak, przecież ja już odpadłem, jedno GH tylko zostało

www.mazdaspeed.pl
Tomek6 napisał(a):No jak, przecież ja już odpadłem, jedno GH tylko zostało![]()
zielony110 napisał(a):czyli cos na ksztalt GH rules![]()
![]()
![]()
Tomek6 napisał(a):Zawsze pierwsze co robię po odpaleniu mazdaspeed to sprawdzam czy nie ma u Nas w dziale jakiś nowych postów
zielony110 napisał(a):Tomek6 napisał(a):Zawsze pierwsze co robię po odpaleniu mazdaspeed to sprawdzam czy nie ma u Nas w dziale jakiś nowych postów
powiem Ci, ze nie Ty jeden![]()
![]()
Waldek91 napisał(a):zielony110 napisał(a):Tomek6 napisał(a):Zawsze pierwsze co robię po odpaleniu mazdaspeed to sprawdzam czy nie ma u Nas w dziale jakiś nowych postów
powiem Ci, ze nie Ty jeden![]()
![]()
Nie tylko Wy, z tym że ja jak nie mam nic do powiedzenia to się nie udzielam
Tomek6 napisał(a):A macie też tak, że jak nie ma nowych postów to Wam "łyso", że nie ma komu odpisać?
Tomek6 napisał(a):Kupiłeś ten gwintowany klips czy jak to ustaliliśmy, że się nazywało?![]()
Tomek6 napisał(a): powiem Wam, że mamy tutaj bardzo fajną ekipę i atmosferę w związku z tym
Tomek6 napisał(a):A macie też tak, że jak nie ma nowych postów to Wam "łyso", że nie ma komu odpisać?
Kamil napisał(a):W takich momentach piszę pw do Głowaśka:"Ale zamuła na forum, ja cierpie dole."
Marianek napisał(a):Panowie a kto jedzie na Zlot do Ryk?
Marianek napisał(a):Panowie a kto jedzie na Zlot do Ryk?
Marianek napisał(a):Marianek ,udział w 1/4 i szkoleniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6