Akcja serwisowa Mazda 6 GH
Dziś zadzwoniłem do serwisu Mazdy i moja GH podlega wymianie mocowanie poduszki pasażera i amortyzatory tylnej klapy. Edit 25.02.2019 Serwis dokonał naprawy. Czas 2g40min
Ostatnio edytowano 26 lut 2019, 19:08 przez zor-ro1970, łącznie edytowano 2 razy
don2x44 napisał(a):Morał z bajki taki – należy wyszystko załatwiać pisemnieAdres mailowy dla potomnych mmpol-cac@mazdaeur.com
Czy maila wysyłamy w języku polskim czy po angielskim
Witam
Super ten adres się przyda bo byłem w styczniu i jak na razie fotel lata jak pershing klapa opada a poduszka nie wiem, strach się bać. Dodatkowo radio się zresetowało i nie BT. Będzie jazda. Jak bym wiedział nie dał bym dotknąć tych siłowników i fotela. Będę informował jak to się potoczy. Osobiście odradzam wymianę siłowników na jakiś china badziew w Łodzi.
PZDR
don2x44 napisał(a):
Morał z bajki taki – należy wyszystko załatwiać pisemnieAdres mailowy dla potomnych mmpol-cac@mazdaeur.com
Super ten adres się przyda bo byłem w styczniu i jak na razie fotel lata jak pershing klapa opada a poduszka nie wiem, strach się bać. Dodatkowo radio się zresetowało i nie BT. Będzie jazda. Jak bym wiedział nie dał bym dotknąć tych siłowników i fotela. Będę informował jak to się potoczy. Osobiście odradzam wymianę siłowników na jakiś china badziew w Łodzi.
PZDR
A moja madzia podlega serwisowi coś tam z poduchami, dwa razy sprawdzane. Ale gdy auto wyjechało na wymianę strasznie kręcili nosem że części brak itp wiele osób już robiło po mojej wizycie a dla mnie jeszcze dostawy nie było. To jakieś jaja i wkrecanie ludzi.
- Od: 4 kwi 2019, 11:53
- Auto: Mazda 6 2,0 benzyna 2003