chmooreck napisał(a):Tak, będzie pasował (jeśli masz kombi).
jest kombi

www.mazdaspeed.pl
corrado1980 napisał(a):Wrażenia, opinie ?!
ymcamazda napisał(a):corrado1980 napisał(a):Wrażenia, opinie ?!
wsumie niezly pomysl ale jak dla mnie wieś tańczy i śpiewa!!! dobre to moze by bylo dla 17 latka z pierwszym samochodem w zyciu i zeby sobie podjechac pod remize stara corsa!
Slavoo napisał(a):Czy Wasze przednie zderzaki też są pełne odprysków?
Slavoo napisał(a):Jak działają kontrolki zapięcia tylnych pasów? Dziś zauważyłem, że w mojej maździe po przekręceniu kluczyka palą się dwie czerwone i jedna zielona, chociaż nikt z tyłu nie siedzi i pas nie jest zapięty. Wydaje mi się, że wcześniej nie miałem z tym problemu i zawsze zapalały się 3 czerwone kontrolki.
maselek napisał(a):Dobrze Ci się wydaje powinny się zapalić 3 czerwone kontrolki jeśli pasy z tyłu są nie zapięte.
Marianek napisał(a):Autostrady robią swoje, najgorsze ze chyba nie ma sposobu żeby tego uniknąć :/
kogut1235 napisał(a):Marianek napisał(a):Autostrady robią swoje, najgorsze ze chyba nie ma sposobu żeby tego uniknąć :/
Wystarczy trzymac odpowiednią odległośc od samochodów z przodu. W jakiejś motoryzacyjnej gazetce były opisane przy jakich prędkosciach jakie trzeba trzymac odstępy żeby nie było odprysków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6