Ja mam ten sam problem.
P.S. Pewnie zaraz do tematu wpadnie Tomek z zestawem odpowiednich kosmetyków
www.mazdaspeed.pl
Tomek6 napisał(a):chmooreck napisał(a):P.S. Pewnie zaraz do tematu wpadnie Tomek z zestawem odpowiednich kosmetyków
Tomek już wpadł i wysłał koledze stosowne info na pwChcesz kopię?
.Marcinnno napisał(a):Wykonany on jest z takiej jakby gumy i po przetarciu szmatka zostały same białe smugi, których teraz cięzko się pozbyć![]()
Marianek napisał(a):.Marcinnno napisał(a):Wykonany on jest z takiej jakby gumy i po przetarciu szmatka zostały same białe smugi, których teraz cięzko się pozbyć![]()
A czym wy zrobiliście te smugi?, u mnie takich nie ma i nigdy nie było
Marianek napisał(a):Lofi nie powinieneś mieć problemu.Panowie tych felg jest jeszcze trochę,kolega z pracy dziś zamówił bez problemu.A idą z Belgii bo tu jest centralny magazyn części.
Lofi napisał(a):OK Najnowsza wiedza.. zamówione na telefon z Gdyni kwestia 2-3 tygodni
zamówienie wprowadzone do kompa i oczekuje na towar
Lofi napisał(a):skąd to info wszędzie dzwonie i mówią mi ze nigdzie nie ma albo nie można się połączyć z baza żeby sprawdzić stan magazynowy...
Kto coś pomoże w tej kwestii??
smile napisał(a):Czyżby jakieś ukryte stany magazynowe?
Lofi napisał(a):OK Najnowsza wiedza.. zamówione na telefon z Gdyni kwestia 2-3 tygodni
zamówienie wprowadzone do kompa i oczekuje na towar
chmooreck napisał(a):szoszon możesz dokładniej opisać? Używasz jakiś środków chemicznych/wody ?
Ja mam ten sam problem.
robi31 napisał(a):a zna ktos nr tego zamowienia bo sprawdzalem na stronie serwisu mazdy i cena za alu jest 138f to jakim sposobem piszecie ze mozna je kupic za 38f
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6