damage.inc napisał(a):Steve napisał(a):Jaki to sens, zeby ktos jezdzący benzyna wypowiadal sie o awaryjnosci diesla.![]()
np. po sugestiach serwisu u "Długiego" w Gorzowie.
a czy w kolejce pod mięsnym nic nie mówią o dieslach

www.mazdaspeed.pl
damage.inc napisał(a):Steve napisał(a):Jaki to sens, zeby ktos jezdzący benzyna wypowiadal sie o awaryjnosci diesla.![]()
np. po sugestiach serwisu u "Długiego" w Gorzowie.
Velom napisał(a):Ja mam sportiva 2,0 16V i nie mogę wyjść z zachwytu co do jakości jednostki jej kultury pracy i BEZawaryjności.Miałem diesle innych marek i powiem tak ,NIGDY więcej diesla.Ale to jest moja opinia.
Steve napisał(a):Velom napisał(a):Ja mam sportiva 2,0 16V i nie mogę wyjść z zachwytu co do jakości jednostki jej kultury pracy i BEZawaryjności.Miałem diesle innych marek i powiem tak ,NIGDY więcej diesla.Ale to jest moja opinia.
Kolejny co nie mial diesla w Premacy i jest przeciwko
Yard napisał(a):mirmur napisał(a):znajomy który zakupił diesla 2.0 w tym samym czasie co ja, zrobił już remont silnika
Obydwa silniki były eksploatowane identycznie przez cały czas, od opuszczenia fabryki?
Steve napisał(a):damage.inc napisał(a):Choć wydaje mi się, że silniki diesla w Premacy są bardziej zawodne niż benzyniaki.
.
Jaki to sens, zeby ktos jezdzący benzyna wypowiadal sie o awaryjnosci diesla.![]()
Ja jezdze dieslem i tez moge postraszyc, ze koszty napraw w benzynowej Premacy sa duzo wyzsze niz przy dieslu.
I jest ta absolutna prawda bo moje koszty napraw silnika Premacy w dieslu są od lat równe zero – zero awarii.![]()
![]()
![]()
A przy benzynie musicie chociażby świece wymieniać![]()
.
I już wychodzi drożej niz w moim dieselku![]()
.
mirmur napisał(a):tak po prawdzie nie przepadam za silnikami diesla,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość