Riki napisał(a):Ja tam następnym razem zakładam kpl. od CiTD
kurde gdybym wiedział wcześniej
www.mazdaspeed.pl
Riki napisał(a):Ja tam następnym razem zakładam kpl. od CiTD
sensation napisał(a):jeszcze pod same wtryski tez?
smile napisał(a):Dziś w trasie spotkała mnie wielka sensacja.. przebieg 270 tyś z i pasek rozrządu strzelił jak gumka od gaci... jutro będę rozbierać więc stwierdzę co się posypało. Odpuście sobie dywagacje, że pewnie też dźwigienki poszły itp... jutro opisze straty.
Na tę chwilę potrzebuje jakiś sensownych wskazówek jak ustawić rozrząd prawidłowo, na co zwrócić szczególną uwagę, co jest normalne, że nie chce się odkręcić itp... interesują mnie wszystkie życiowe wskazówki, bo to mój pierwszy rozrząd w DITD ( i ogólnie także ). Rozrząd oczywiście kompletny od sprawdzonego sprzedawcy z pompą wody. Zapłaciłem 600 stów za lawetę, to nie będę oszczędzał przy rozrządzie
Neonixos666 napisał(a):A ja bym chciał wiedzieć czy rozrząd był oryginalny i ile na nim przejechałeś, nie jesteś od wczoraj na forum więc powinieneś znacz sprawy rozrządu.
smile napisał(a):przy 90 km/h na piątym biegu... kara za delikatną jazdę?
smile napisał(a):Poprzednia wymiana była za niemca jeszcze, i info także po niemiecku, że następna wymiana na 280 tyś i tego się trzymałem, aż do dzisiaj... Dojechałem do 270 tyś
smile napisał(a):Pasek Contitech made in germany,
Neonixos666 napisał(a):Riki, obsłużysz?
Neonixos666 napisał(a):I wszystko jasne, dziwne że aż tyle wytrzymał, musiałeś delikatnie jeździć chyba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość