brii napisał(a):Wymień od razu pompę wody
Nie musisz teraz wymieniac pompy. Dopiero przy drugiej wymianie rozrzadu mozna wymienic pompe.
Czy przebieg samochodu jest prawdziwy?
Pozdrawiam,
voytecku.
www.mazdaspeed.pl
voytecku napisał(a):Nie musisz teraz wymieniac pompy. Dopiero przy drugiej wymianie rozrzadu mozna wymienic pompe.
xANDy napisał(a):Jam mam chyba teraz pasek bosh'a bo ory się urwał...
Yard napisał(a):Ty na pewno kupiłeś co trzeba? Oni są hurtownią DAEWOO.![]()
Pewnie części kupowali jak złoty stał mocno i teraz mogą dać tak niskie ceny.
jacek01 napisał(a):Mam pytanie związane z rozrządem więc dopisuję się do tego tematu .Kto mi może pomóc w kwestii jak po niemiecku pisze się : kompletny rozrząd ,rolki,napinacz,pasek,pompa wodna.Szykuje mi się wymiana rozrządu i chcę zadzwonić do Niemiec do autochausu gdzie kupiłem swoje autko w celu spytania o wymienione wyżej części i porównać ceny z naszymi.
tomi-ei napisał(a):Zerknij na te ceny poniżej i pomyśl czy jest sens dzwonić i tracić pieniądze na telefony, a i tak jeszcze musisz doliczyć koszt przesyłki kurierskiej z Niemiec. Nie wierzę, że kupisz dużo taniej jeżeli wogóle będzie taniej, ale to oczywiście Twoja decyzja. ( w tłumaczeniu z niemieckiego niestety nie jestem w stanie pomóc )
radekko napisał(a):Trudno mi osobiscie jeszcze rekomendowac DJ_parts, ale kupilem u nich kompletny rozrzad do mazdy 323 DITD za 1100zl (identyczny jak do premacy, czyli ten z Twojego linku), dorzucili komplet filtrow (MaX i Nipparts) za 99zl. Znajomy serwisant potwierdzil ze rozrzad oryginalny i na pewno nie za dlugo lezal w magazynie. Filtry tez OK, ale jak to mowia, zobaczymy w praniu. To moj pierwszy diesel i pierwsza w nim wymiana, nie wiem czy dalej bedzie rozowo.
W kazdym razie sklep godny polecenia, wystawia fakture i daja gwarancje na czesci.
Pozdrawiam
fan DITD od miesiąca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość