lewy323s napisał(a):Odpowiedź dla PawcioMyślę że wina filtra, bo po jego wymianie na filtron ciśnienie oleju gaśnie prawie natychmiast. Poza tym przy jego demontażu nie było w nim wogóle oleju, a chyba powinien być.
Ok dzieki

www.mazdaspeed.pl
lewy323s napisał(a):Odpowiedź dla PawcioMyślę że wina filtra, bo po jego wymianie na filtron ciśnienie oleju gaśnie prawie natychmiast. Poza tym przy jego demontażu nie było w nim wogóle oleju, a chyba powinien być.
tyla napisał(a): Czy da sie to samemu zalozyc "w garazu" z niewielkimi umiejetnosciami jesli chodzi o elektryke ?
kyynio napisał(a):Witam.
Co może być przyczyną tego że rozrusznik słabo kręci ? Akumulator jest naładowany i na dodatek próbowałem odpalić też na przewodach i jest to samo, rozrusznik obraca sie 2-3 razy a póżniej jest tylko cykanie. Znajomy mówił że mogą to być przepalone klemy albo jakieś zwarcie na rozruszniku. bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje
Eklerek323f napisał(a):Próbowałeś ją czymś skontrować lub zablokować?
przemo12345 napisał(a):witam
ma ktoś z was możliwość wysłania mi zdjęcia "starych" podkładek pod tablice rejestracyjną?
przemo12345 napisał(a):chciałem "stare" czyli te pierwsze "czerwone".te co wstawiłeś są aktualne .wprosiłem się tutaj z tematem ponieważ nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu pod moje pytanie.
przemo12345 napisał(a):racja. dzięki.więc zamiast tego niebieskiego był czerwony? przydało by się trochę bliższe i dokładniejsze zdjęcie, ale może jakoś sobie poradzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości