Obecnie mam drobne problemy, ale może jeszcze nie pora na zmianę auta – nie zamierzam, bo prowadzi się świetnie. I te lampy...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
LordShaman napisał(a):Witam otóż ostatnio miałem bliskie spotkanie z barkierka i zaliczyłem pierwsze wgniecenie w mojej eFFci. Oddałem autko do blacharza , ładnie wszystko zrobił ale cena malowania przerosła moją kieszeń.
Więc mam naprostowany boczek ale nie pomalowany .
I tu pytanie jaką farbą , sprayem moge pomalowac mazde.
Z tego co słyszałem każdy kolor autka ma jakies konkretne odcienie i nie wystarczy wziąć zwykły czerwony.
Więc tu drugie pytanie jaki mam wziąć czerwony (chodzi mi konkretnie o oznaczenie koloru) dodam że moja mazda ma oryginalny lakier więc licze że ktoś już kiedyś coś takiego szukał .
Mazda 323f 1.6 16v SoHc 1993 rok z góry wielkie dzięki!
termi napisał(a):LordShaman napisał(a):Witam otóż ostatnio miałem bliskie spotkanie z barkierka i zaliczyłem pierwsze wgniecenie w mojej eFFci. Oddałem autko do blacharza , ładnie wszystko zrobił ale cena malowania przerosła moją kieszeń.
Więc mam naprostowany boczek ale nie pomalowany .
I tu pytanie jaką farbą , sprayem moge pomalowac mazde.
Z tego co słyszałem każdy kolor autka ma jakies konkretne odcienie i nie wystarczy wziąć zwykły czerwony.
Więc tu drugie pytanie jaki mam wziąć czerwony (chodzi mi konkretnie o oznaczenie koloru) dodam że moja mazda ma oryginalny lakier więc licze że ktoś już kiedyś coś takiego szukał .
Mazda 323f 1.6 16v SoHc 1993 rok z góry wielkie dzięki!
powinieneś mieć tabliczke jak podniesiesz maske to na scianie podszybia powinna byc tabliczka i o ile pamietam jest tam kod koloru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość