4 lata przejeździłem MX-3 na okrągło. Każda pora roku, każda pogoda... nawet dokładki zderzaka nie połamałem na zaspach. Dobre zimówki i tyle w tym temacie. Jedyną wadą może być brak ABS (ja nie miałem na wyposażeniu) jeżeli ktoś się przyzwyczaił do tego udogodnienia. Nie przesadzajmy... MX-3 no normalne, cywilne auto, a nie Pagani Zonda by traktować to jako auto na sezon. To tylko w sumie 323F BG w wersji dla młodzieży

Seryjne zawieszenie wcale nie jest takie niskie.
Co do spalania i kuchenek na gaz to każdy ma chyba swoje spostrzeżenia na ten temat. Ja przejeździłem na LPG w tym aucie 80kkm i jeżeli nawet ten silnik miałby się przez LPG rozpaść to za zaoszczędzone pieniądze kupiłbym teraz 4 takie samochody w całości... A silnik jednak jeszcze chce działać

Zawsze po takich prowokacjach odsyłam autora do lektury materiałów na temat instalacji SGI i proszę go o jakiś materiał dla mnie do poczytania w którym jasno wynika, że sekwencyjny gaz zniszczył silnik

Pisałem o tym wiele razy i napiszę jeszcze raz. Gaz w autach od czasu instalacji w polonezach "trochę" się unowocześnił

misiura napisał(a):bo gaz jest w kuchenkach.
A ropa w traktorach

Peace