http://auto-pietraszkiewicz.otomoto.pl/ ... d=C1983047
zwłaszcza że dochodzi jeszcze robota....no ale jak ktoś bardo chce
www.mazdaspeed.pl

Ja się zastanawiam czy też nie zrobić swapa ale u mnie wychodzi taniej: 1500 zł za 30KM N/A lub 2500 zł za 70-80KM – turbo z GTX'a lub GT-R'ki 
Briareos napisał(a):BG-BA są bardzo proste
sadi 323 napisał(a):wsadziłem w nie prawie 4 tysie...

gadula88 napisał(a):Mam okazje kupić BP, silnik, ze skrzynią, zawieszenie przód, i kompa za 1900zł.
gadula88 napisał(a):Wiem że wiązka od kompa chyba też jest do wymiany, no i przepływka. Czy to wogóle ma sens?

. Będziemy zmieniać zawieszenie z przodu, calutki silnik z łapą, przepływkę, komputer i resztę co będzie inne (obudowa filtra powietrza, itp). Wydech też wymienimy, ten z anglika jest w bardzo dobrym stanie. Co do immo, to w swoim mam takie dokładane, z czarnym prostokącikiem przykładanym do czujnika, ale nie powinno być z tym problemów. Nie wiem jak z elektryką, czy wystarczy wymienić tylko główną wiązkę od kmputera, a reszta instalacji będzie pasować? Czy trzeba przekładać wszystko, łącznię z puszką bezpieczników, przekaźnikami i zegarami. Bo jeśli trzeba wymieniać kompletną instalację ze wszystkimi odbiornikami, to już lepiej przełożyć to z wersji po F/L 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości