soul napisał(a):na 2 biegu 100 lapie.. wiec nie trzeba wrzucac 3
moze Ty masz nie Z5....
Idź do garażu i sprawdź

Zapodaj wynik z g-techa bo jakoś bajeczki to każdy wciśnie na forum....

www.mazdaspeed.pl
metha napisał(a):Zapodaj wynik z g-techa bo jakoś bajeczki to każdy wciśnie na forum....
soul napisał(a):wiec do 96km/h na 2 biegu na bank dochodzi...
soul napisał(a):moze troche przesadzilem
soul napisał(a):9,89 droga leciuutko z gorki
metha napisał(a):Wyssane z mlekiem matki??
soul napisał(a):ile masz km do Lublina, zapraszam do mnie... nie mam nic do ukrycia... wez g-techa stoper co tylko chcesz... jezeli nie chcesz to skoncz swoje bezsensowne rozwody...
soul napisał(a):waga instalacji gazowej ?, centralka plus wtryskki plus reduktor ? nie wiecej niz 2-3 kilogramy
nie rozsmieszaj poza tym primera tez ze stagiem ale to bez znaczenai bo pomiary byly robione na benzynie ;p
zertaul napisał(a):O ile mi wiadomo, zimówki nie są przystosowane do takich prędkości,
Artiks napisał(a):Tak z doświadczenia wydaje mi się, że wersje poliftowe są szybsze, może mieć na to wpływ kolektor wydechowy bez prekata i zmodyfikowany dolot.
Bartg napisał(a):No biorac pod uwage, ze prawdziwe 100kmh to licznikowo bedzie gdzies 105-107, to do 96kmh mozesz miec tyle, potem zmiana na trojke i juz bedzie 10.5-11 sekund do 100kmh.
ps. Wilddriver, ty masz z tylu taki hmm "rozbudowany" zderzak z centralnym wydechem ? Widzialem pare razy i sie zastanawiam czy to ty.
Artiks napisał(a):I jak wrażeniaPioteq25 napisał(a):zrezygnowano z pre i dodatkowo end kata, plus modyfikacja dolotu
soul napisał(a):waga instalacji gazowej ? , centralka plus wtryskki plus reduktor ? nie wiecej niz 2-3 kilogramy
Gustlik napisał(a):115KM
Gustlik napisał(a):na paliwie
właśnie tak dziwiłem sie pierwszym zapiskom ze w 2.0 V6 GT V-max |(np.u Xtreme3) wyskakiwało 190km/h :o, u mnie licznik w porownaniu z gps przekłamuje ok. 10km/h na 100km/h. Jechalem juz w trzy osoby+ troche w bagażniku na zimówkach 190km/h i jeszcze by cos pokapało. Ale żeby 2.0 nie szlo ponad dwie paki na liczniku!! juz nie mowie na GPSie, to chyba grubo cos nie tak.
Hwarang napisał(a):To by moglo byc jedyne wytlumaczenie, ale jezeli to prawda, to nie rozumiem 0,3 setne roznicy w przyspieszeniu 0-100km/h w porownaniu z 1.8 BP ysz To gdzie ta moc jak nie przy stówie i nie przy 200tu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości