Dopisano 16 cze 2013, 09:49:
arafal21 napisał(a):Jakie potrzebujesz te plytki? mozemy ustalic cene
Znalazlem z tajnego zrodla po 8-9zl a reszte udalo sie szlifnac wiec raczej interesu nie dobijemy, przepraszam.
www.mazdaspeed.pl
arafal21 napisał(a):Jakie potrzebujesz te plytki? mozemy ustalic cene
Przemek323c napisał(a):Yamato to jak sie trafi.
lesiux napisał(a):Jeżeli wskaźnik nie pokazywał podwyższonej temperatury to chyba się nie zagotował (...)
Fryta86 napisał(a):Skusiłem się za to na olej na dolewki 20W50 (klasa SG jak dobrze pamiętam), firmy Orlen do aut ze znacznym przebiegiem – mineralny. Silnik mam zalany aktualnie również mineralnym ale 15W40.
arafal21 napisał(a):Kurna chlopie skoczyles z dachu na asflat, na glowke??!! Ja zmienilem z 15w40 na 5w40, kopcila mi po odpaleniu na mineralnym. Taki olej sie leje do ciagnikow i tirow a nie do takiego silnika , a nie do takiego silniczka! co Ty chcesz plugi zapiac i w pole sie mazda wybrac...
Fryta86 napisał(a):LEJ DLA DUŻYCH PRZEBIEGÓW POWYŻEJ 150 000 KM OGRANICZA SPALANIE OLEJU!!!
JapanBA napisał(a):Fryta, ale ty jesteś chłopie w tyle z tymi swoimi eksperymentami....
Zimą to chyba na korbę bedziesz silnik odpalał bo rozrusznik jedynie bendix wysunie i bedzie na tyle z kręcenia.
Ja mam ponad 220kkm przejechane i obecnie leję 5W30 a ty tu mówisz o 150kkm i laniu jakiegoś superolu do silnika....masakra....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość