Lantis 89 napisał(a):Sportowe przewody zapłonowe w porównaniu z OEM,warto obejrzeć![]()
...
To po prostu przewody zapłonowe z dodatkowym ekranem.
Trochę mniej zakłucen dają ale poza tym niewielka różnica względem normalnych.
www.mazdaspeed.pl
Lantis 89 napisał(a):Sportowe przewody zapłonowe w porównaniu z OEM,warto obejrzeć![]()
...
arafal21 napisał(a):Patrzcie ludzie nowy batmobilhttp://moto.allegro.pl/mazda-323-jedyna ... 96106.html
adamdrift92 napisał(a):Którędy puścić kabel do anteny do CB (od spod zwykłego radia do kufra) ?
radar88 napisał(a):Marku co do obrotomierza...rozgrzej auto do temp pracy i wiem że to nie miło zabrzmi...depnij do 6tyś obr, wskazówka wróci na miejsce. Identycznie miałem w Xedosie 6.
Hazu napisał(a):erling = OE Mazda
Kiedyś kupiłem OE mazda, a w opakowaniu były erling made in germany
pulkownik napisał(a):Witam, właśnie mnie mało szlag nie trafił. Wieje u nas dzisiaj jak cholera i jak otwierałem drzwi to mi podmuch je lekko naruszył. Przerwa pomiędzy krawędzią przednich i tylnych dzrzwi jest teraz nierówna. Schodzą się na dół i przednie drzwi na dole są trochę schowane do środka. Objaw jest taki, że huczy z tamtego miejsca i mnie cholra bierze. Jak najlepiej to naprawić, nie pytam o wizytę i blacharza. Czy może "powiesić" się na tych drzwiach co by je lekko obniżyć czy jak? Proszę o konkrety bo ten szum jest nie do zaakceptowania w mojej Madzi.
Przemek323c napisał(a):Kiedys probowalem ale szczerze mowiac to droga przez meke.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości