apocalips napisał(a):Dzięki za wyjaśnienie
Spojler i chlapacze GT, progi i dokładka A-SPEC to byłby chyba dobry zestaw
Nawet bardzo dobry zestaw

www.mazdaspeed.pl
apocalips napisał(a):Dzięki za wyjaśnienie
Spojler i chlapacze GT, progi i dokładka A-SPEC to byłby chyba dobry zestaw
pondik napisał(a):Panowie.. Jakie macie sposoby na przymocowanie "dojazdówki" w bagażniku?? Mam butle w kole a dojazdówka lata po bagażniku :/
pondik napisał(a):Panowie.. Jakie macie sposoby na przymocowanie "dojazdówki" w bagażniku?? Mam butle w kole a dojazdówka lata po bagażniku :/
flywin napisał(a):panowie gdzie dorwać dokładkę na przedni zderzak
Michał88 napisał(a):A wyrównywałeś czymś bagażnik? czy udało się na równo przykryć seryjnym plastikiem?
Ja mam akurat wyrównane płytą ze sklejki i do niej "przykręciłem" koło na 2 śruby.
Limited Edition napisał(a):ponieważ jeden kolo powiedział mi 380zl,dużo?????
WysoL napisał(a):Limited Edition napisał(a):ponieważ jeden kolo powiedział mi 380zl,dużo?????
Bardzo duzo – uzywke kupisz juz od 100 a nowa od 200
Ja bym zrobil tak ze wywalil bym szybe i wyczyscil, zakonserwowal i zrobil to czego dusza zapragnie a nastepnie bym zadzwonil po ekipe zeby wstawila nowa szybe. Tak jak mowilem wczesniej koszt montazu z dojazdem do klienta to 300 z szyba
Limited Edition napisał(a):a bym zrobil tak ze wywalil bym szybe i wyczyscil, zakonserwowal i zrobil to czego dusza zapragnie a nastepnie bym zadzwonil po ekipe zeby wstawila nowa szybe. Tak jak mowilem wczesniej koszt montazu z dojazdem do klienta to 300 z szyba
arafal21 napisał(a):Tak czytam towoje wypowiedzi limited i jakos nie chce mi sie wierzyc ze masz magde z tych lat i masz rdzie, ja zmienialem szybe rok temu i nie bylo wogole rdzy, troche nie czaje. jesli powiesz w dobrym sklepie moto co ci trzeba to ci dadza ale wg mnie jest najlepiej kupic te farby prosto na rdze ja jej uzylem do konserwacji nadkoli i powiem ze probowalem zedrzec ta farbe i jak sie mi udalo powiem ze jest to dobre nie bylo juz rdzy po spodem:D farba pewnie jakos reaguja z rdza i poprostu znika:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości