Moja Madzia spala: testowałem ją na wlanym paliwie za 20PLNx4 i na100PLN wyszło średnio7,0 , potrafiła zejść do 6,7l na 100km. Jak dla mnie wynik bardzo dobry, nie jeżdże wolno czy jak emeryt. Najczęściej trasy krótkie:8km do pracy. Z tego co piszecie to zadziwiają mnie Wasze wyniki, hmm

jednak w miescie jest inaczej a ja mam tylko jedne światła w drodze do pracy. Na poczatku paliła ciut więcej ale to może wynik wielkich mrozów i tego że dłużej ją trzymałem by się rozgrzała, bo nie chciałem jej szarpać odrazu przy mrozach. Teraz startuje odrazu po odpaleniu silnika i pali poniżej 7l.
Moje ogumienie: 175/65/R14
P.s. Sprawdzałem Orlenowską verve98, w pracy mi ja zachwalali wlałem z ciekawości i juz więcej nie wleje spalanie wzrosło. Teraz tankuje na pewnym CPNie za 3,55-3,61 i jestem zadowolony.
Za 100PLN robie 400km jeżdzę do 130km/h /chodż po zlocie w Katowicach długi odcinek trzymałem sie dzielnie za mercedesem320 z 160km/h i średnio 7em i tak wyszło
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
, pewnie gdy by nie to wynik miałbym nizszy.
P.s2. Nigdy nie jeździłem do całkowitej odmowy, tylko do wielkiej depresji na wskaźniku poziomu paliwa-pewnie wyszło by troszkę niższe spalanie jednak nie chce na max'a i lecieć z kanistrem po paliwo w obecniej sytuacji klimatycznej

.
Pozdrawiam dam znac jak wyjdzie spalanie w sezonie letnim na innych kapciach