przez szpynda » 10 gru 2018, 18:09
To Irlandia, tu wszystko jest ubogie, a auta chyba najbardziej. Jeszcze niedawno wystawiając dom do wynajęcia właściciel chwalił się, że ma podwójne szyby w oknach. Tak, że ten...
A ta czerwona to 1.4 (żółta 1.6), bo w Irlandii to i tak duży silnik z/w na płacenie osobno podatku drogowego (koszmarnie drogi zależny od pojemności) i osobno ubezpieczenia. Tez koszmarnie drogiego. Tu jeżdżą same wózki inwalidzkie o pojemności 1.1l i w najubozszych wersjach.
Przednie są elektryczne, tylne na korbkę w sedanie. Tutaj to norma. No szyby są różne ale mechanizm to chyba to samo i boczki chyba również. Ciekaw jestem czy wiązka jest poprowadzona, bo wygląda ze tak. Wiem, że fotele da się z HB do sedana przełożyć, bo kolega M@ti z tego forum zrobił to u siebie w aucie.
Radia w obu są takie same ale czerwona ma dodatkowo sterowanie na kierownicy radyjkiem. Żółta tego nie ma. Musiałbym kierownice zmieniać i nie wiem czy to elektrycznie tam wszystko jest doprowadzone. No i czy komputer nie jest inny wtedy?