ZACZYNAMY:
1. Demontujemy lampkę – ciągniemy mocno lewą stronę w dół – tam jest taka blaszka która się ugnie i wyjdzie... Odpinamy przewodu i lutujemy, lub prosimy kolegę tak jak ja:)

2. Poniżej widać gdzie trzeba wlutować się z przewodami – jeśli dobrze pamiętam dałem po 2metry na każdą stronę cienkiego przewodu. Na końcach od razu lutujemy paski LED o długości około 30-40cm.... Pamiętamy o + i – bo przy LEDach ma to znaczenie.

3. Jeśli mamy wszystko zlutowane razem z paskami LED, to przekładamy paski od dołu przez dziurę od lampki, dalej prowadzimy na prawo/lewo przewód podsufitką, demontujemy słupki boczne i tam wpuszczamy przewód, i dalej schodzimy pod kokpit, wg rysunku... Przyklejamy dobrze paski i gotowe

MONTAŻ W BAGAŻNIKU:
1. Z prawej strony wyjmujemy klapę z boczku do zmiany żarówek, potem wkładamy tam dłoń i wciskamy blaszkę która jest podobna do tej w podsufitce. Wtedy lampka wyjdzie łatwiej.

2. Lutujemy: kabel lewy około 3 metry, prawy może być krótki do metra... Pasek led na końcu o długości około 30-40cm.

3. Kabel z prawej strony wypuszczamy przez kratkę w tym czarnym plastiku z którego wychodzą pasy – widać to na zdjęciu powyżej i poniżej. Ja to robiłem przy zdemontowanym bagażniku. Jeśli jest poskładane wszystko może być trochę zabawy z przeprowadzeniem przewodu i trafieniem w tą kratkę....

4. Kabel do lewego LEDa prowadzimy podłogą, wchodzimy w lewy boczek i koło lewarka przeprowadzamy tak samo do tej kratki jak na zdjęciu poniżej:

5. EFEKT KOŃCOWY:

FINITO. Powodzenia!