Witam,
dostałem dzisiaj w prezencie dwie przetwornice xenonowe takie jak w załączniku z żarówkami xenonowymi. Będą one pasowały do moich lamp? Czy mogę mieć jakieś problemy, jeśli je założe? Nie mam autopoziomowania ani spryskiwaczy reflektorów. Nie chciałbym wydawać więcej pieniędzy na spryskiwacze etc. Co myślicie?
Przetwornice ksenonowe do zwykłych reflektorów
Strona 1 z 1
Dowodzik poleci 
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Załóż, jedz ustaw światła i zostanie modlić się żeby niebiescy nie zauważyli bo dowód z miejsca poleci.
Gosciu Ci powie żebyś podniósł maskę zobaczy przetwornice i zerknje na lampy że nie są przystosowane do ksenonu po tej informacji zostanie zatrzymany dowód
przerabialem to w starym aucie ale nie ustawialem lapm i niby dostali światłem po gałach...
Jak chcesz mieć legalnie musisz dać spryskiwacze, samopoziomowanie i lampy które mają wybite jakieś znaki ze są do tych żarówek/zarników
Gosciu Ci powie żebyś podniósł maskę zobaczy przetwornice i zerknje na lampy że nie są przystosowane do ksenonu po tej informacji zostanie zatrzymany dowód
Jak chcesz mieć legalnie musisz dać spryskiwacze, samopoziomowanie i lampy które mają wybite jakieś znaki ze są do tych żarówek/zarników
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cię widza
- Od: 18 cze 2017, 21:26
- Auto: Mazda6 GH 2.0
Strona 1 z 1