Witam,
znalazłem wczoraj w piwnicy nowe czujniki cofania bez opakowania i zastanawiam się czy ta firma(nie mam pojęcia jaka to firma) jest dobra i czy srebrne czujniki będą pasowały do niebieskiej Mazdy? W załącznikach zdjęcia czujników i mazdy ;D
Czujniki cofania – czy ta firma jest dobra?
Strona 1 z 1
czujniki najpopularniejsze, chińskie, występują w sprzedaży zarówno za 40zł jak i 140 
Łatwo uszkodzić ale nie przy montażu a po przyciśnięciu taki czujnik np. jak ktoś inny cię "puknie". Pomyśl nad taśma magnetyczną jako czujnik parkowania. Nie montowałem jeszcze jej do mazdy, ale jej czułość zależna jest od grubości zderzaka. Jej czułość zaczyna się zwykle poniżej 50cm. Duzy plus to wystarczy nakleić od spodu, nie wymaga wiercenia.
Łatwo uszkodzić ale nie przy montażu a po przyciśnięciu taki czujnik np. jak ktoś inny cię "puknie". Pomyśl nad taśma magnetyczną jako czujnik parkowania. Nie montowałem jeszcze jej do mazdy, ale jej czułość zależna jest od grubości zderzaka. Jej czułość zaczyna się zwykle poniżej 50cm. Duzy plus to wystarczy nakleić od spodu, nie wymaga wiercenia.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Strona 1 z 1