Alfa ładna – ale sporo się słyszy o awaryjności – choć nie wiem jak to w tych najnowszych modelach.
Gdybym miał dużo forsy to oba auta miałbym w garażu...
Wiem – nie pomogłem.
www.mazdaspeed.pl
DeMoniq napisał(a):wrocılam nıedawno z salonu mazdy ı od razu mam pytanıe. Co myslıcıe o mazdzıe kıreı? Dostalam bardzo korzystna (tak mı sıe wydaje) oferte cenowa na takıe auto z 2011 roku ı chyba sıe zdecyduje ale chcıalam sıe jeszcze Was poradzıc
Czy cena 62 kPLN za Kıreı (w tym autoalarm ı czujnıkı parkowanıa tylem) jest korzystne?
Jakbym sıe zdecydowala to za tydzıen mıalabym juz autko
DeMoniq napisał(a):wrocılam nıedawno z salonu mazdy ı od razu mam pytanıe. Co myslıcıe o mazdzıe kıreı? Dostalam bardzo korzystna (tak mı sıe wydaje) oferte cenowa na takıe auto z 2011 roku ı chyba sıe zdecyduje ale chcıalam sıe jeszcze Was poradzıc
Czy cena 62 kPLN za Kıreı (w tym autoalarm ı czujnıkı parkowanıa tylem) jest korzystne?
Jakbym sıe zdecydowala to za tydzıen mıalabym juz autko
maestro napisał(a):
Jaki silniczek ? Benzyna czy diesel?
maestro napisał(a):DeMoniq, a nie lepiej kupić samochód używany ? cena idzie 12 tys w doł, za ten sam rok, 11tys przebiegu:Dhttp://allegro.pl/show_item.php?item=2216587649
DeMoniq napisał(a):No i juzza tydzien odbıor
Piekna czarna Mazda 3 Kirei – dodatkowo z czujnıkamı parkowanıa tylem i alarmem.
Ogolnie moja wymarzona to Mazda 3 brazowa no ale czas oczekiwania az taka w Exclusıve Plus przyplynıe to masakra jakas...
Bylam w 3 salonach a do jeszcze 2 ınnych dzwonilam – obsluga w dwoch to jakas porazka... samochod kupilam wıec w salonie nr 3
Teraz tylko odlıczam dnı...
DeMoniq napisał(a):Bylam w 3 salonach a do jeszcze 2 ınnych dzwonilam – obsluga w dwoch to jakas porazka... samochod kupilam wıec w salonie nr 3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość