Prowadnica do skladania dachu – pęknięta
Strona 1 z 1
witam!mam maly problem zwiazany z dachem.pekla mi prowadniczka ktora sklada dach.prowadniczka jest tz tak mi sie wydaje na lince,ale nie jestem pewien,bo nie mam pojecia jak do tego sie zabrac.boje sie ze jak to wszystko sciagne to juz tego nie zloze.mozy wiecie jak naprawic takie cos?czyli dach:).jedna strona dachu mi chodzi a drugiej juz mo nie sciaga.to co zostalo w prowadnicy to dzial ale ten dynks zlamany jest tak maly ze nie ma mozliwosci nawet tego posklejac.pomocy plizzzzz.to mlodej autko
-
Gość
Ja mialem to samo... niestety po konsultacjach ze znajomym majster – miszczem – super – wypasionym – grzebka doszlismy do obopulnego wniosku ze trzeba wymienic ta prowadnice na nowa, bo sie nie dalo naprawic.
No i niestety kosztowalo mnie to cos kolo 300 zl. Trzeba bylo specjalnie zamawiac w magazynie w Belgii...
Zawsze jest mozliwosc kupienia urzywanego dachu na Allegro, ale nigdy nie wiesz co kupiujesz, no chyba ze dach nie zostal wczesniej wymontowany, i nie znajduje sie za daleko od twojego domu.
Marne to pocieszenie... ale mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem. A jak bys wymyslil cos ciekawego, jakis mega patent, albo extra modernizacje – melduj
Pozdrwoienia z Ostrowa Wielkopolskiego
No i niestety kosztowalo mnie to cos kolo 300 zl. Trzeba bylo specjalnie zamawiac w magazynie w Belgii...
Zawsze jest mozliwosc kupienia urzywanego dachu na Allegro, ale nigdy nie wiesz co kupiujesz, no chyba ze dach nie zostal wczesniej wymontowany, i nie znajduje sie za daleko od twojego domu.
Marne to pocieszenie... ale mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem. A jak bys wymyslil cos ciekawego, jakis mega patent, albo extra modernizacje – melduj
Pozdrwoienia z Ostrowa Wielkopolskiego
- Od: 20 kwi 2006, 21:02
- Auto: 121 1.4i 16v & MX-5 1.6i
Strona 1 z 1