Witam potrzebuje jakis schemat lub wskazowki dotyczacej podlaczenia komputera, a mianowiaice tych wszystkich kabelkow ktore do niego wchodza. Mam przerwany plusowy kabel od wentylatora chlodnicy i musze go wymienic lecz nie wiem ktory to jest (przy wejsciu do komputera). Wiem ze zolty ( ja mam przynajmniej) lecz jest ich tam kilka w tym kolorze:(.
Z gory dziekuje za pomoc
Schemat elektryczny :)
Strona 1 z 1
Pobaw się omomierzem – znajdziesz go w 3 minuty bez schematu.
Poza tym zajrzyj do regulaminu tego działu i poczytaj dokładnie jak poprawnie nazwać temat, a potem go popraw
np.
Temat: Schemat elektryczny
Opcjonalny opis tematu: Mazda 121 1.3 16V DB
Poza tym zajrzyj do regulaminu tego działu i poczytaj dokładnie jak poprawnie nazwać temat, a potem go popraw
Temat: Schemat elektryczny
Opcjonalny opis tematu: Mazda 121 1.3 16V DB
Będę bardzo wdzięczny za zastosowanie się do wskazówek udzielonych przez Grzyby 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Również dziękujemy
Mimo wszystko jeszcze troszkę zmodyfikuję podtemat
Mimo wszystko jeszcze troszkę zmodyfikuję podtemat
Trusted computing – Yes or No?
Strona 1 z 1