Kontrolka rezerwy paliwa
1, 2
Kubutek napisał(a):Co do stanu paliwa. U mnie po zatankowaniu do pełna, strzałka opada na "0" po spaleniu ok 33-34 litrów, a z tego wynika, że rezerwa ma ok. 10 litrów
Potwierdzam, jest to niezbedna ilosc by pompka chlodzila sie benzynka, a co do kontrolki swiatel, to mozna zainstalowac diode, ewentualnie tak jak ja mam zamiar zrobic, to zainstalowac termometr, podlaczony pod stacyjke, termometr jest podswietlany po wlaczeniu swiatel
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
barbarakan napisał(a):jak zostawiam zapalone swiatła i wysiadam to brzęczy ale nie zawsze.Więcej jednak nie brzęczy
czujnik otwartych drzwi, mozliwe, ze zabrudzony
mazda 121 DB08 1.3 16v Canvas Top laguna blue
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
jak szalec, to szalec
- Od: 15 mar 2005, 14:21
- Auto: kosmetyczka
To DB ma "Dźwiękowy sygnalizator zapalonych świateł"? Też proszę o informację gdzie takowy jest.
A co do wskaźnika paliwa – mam problem!
Ostatnio mi nic nie wskazuje. Mam paliwo i niezależnie ile zatankuje, wciąż pokazuje mi się, że nie mam paliwa. Oczywiście pompa pracuje, bo na benzynie jeżdżę (też). Co może być?
A co do wskaźnika paliwa – mam problem!
Ostatnio mi nic nie wskazuje. Mam paliwo i niezależnie ile zatankuje, wciąż pokazuje mi się, że nie mam paliwa. Oczywiście pompa pracuje, bo na benzynie jeżdżę (też). Co może być?
-
bartektwarog
wskaznik potrafi sie niestety przyciac, ostatnio mialem taka akcje, ze wskazywal centymetr nad E, a paliwa w trasie zbraklo
dobrze, ze mam dwa zrodla paliwka(LPG)
hmm bartektwarog, moze cos z plywakiem sie popsulo, musialbys sciagnac tylna kanape, pod nia sie do niego dostaniesz
yari, Twoja Magdalena ma czujnik otwartych drzwi? tzn piszczy jak je otworzysz?
hmm bartektwarog, moze cos z plywakiem sie popsulo, musialbys sciagnac tylna kanape, pod nia sie do niego dostaniesz
yari, Twoja Magdalena ma czujnik otwartych drzwi? tzn piszczy jak je otworzysz?
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
No to muszę rozebrać ten chędożyony pływak. zobaczymy jak to wygląda
A co do czujnika, bipera. Czy to było montowane w standardowych wersjach? czy jako opcja?
A co do czujnika, bipera. Czy to było montowane w standardowych wersjach? czy jako opcja?
-
bartektwarog
andrzej-w napisał(a):yari, Twoja Magdalena ma czujnik otwartych drzwi? tzn piszczy jak je otworzysz?
bartektwarog napisał(a):A co do czujnika, bipera. Czy to było montowane w standardowych wersjach? czy jako opcja?
trudno mi powiedziec, szczerze przyznam, ze nie widzialem jescze DB bez tego czujnika...
mazda 121 DB08 1.3 16v Canvas Top laguna blue
jak szalec, to szalec
jak szalec, to szalec
- Od: 15 mar 2005, 14:21
- Auto: kosmetyczka
1, 2