zrobiłem podświetlanie wlotów z przodu pod tablicą rejestracyjną neonem czerwonym [tiiit] to wygląda w nocy polecam

podświetlanie podłogi wewnątrz auta na niebiesko swiatłowodami i srebrne wicieraczki imitacja blachy aluminiowej karbowanej nom wypas

koszt wycieraczek ok 60 zł światłowody 70zł dwie sztuki reagują na głos mozna ustawić czułość np w rytm basów a koszt neona czerwonego to 24 zł

super efekt zamontowałem jeszcze moduł do oświetlenia wnetrza po zamknieciu drzwi nie gaśnie tylko powoli sie wygasza( koszt 20zł )

zdjołem z żarówek gumki zielone z podświetlania licznika

prosta sprawa

a jaki miły efekt pomarańczowe podświetlani tarcz i dużo jaśniejsze teraz nawet wskazówki wyglądaja jak podświetlane ( koszt bezcenne

wymieniłem szkła w przednich kierunkach na przezroczyste z pleksy wyciołem miałem jeden potłuczony to wytłukłem drugi wmontowałem pomarańczowe żarówki i autko odrazu wygląda na nowsze boczne kierunki wumieniłem tez na bezbarwne samoprzyepne trzymają sie dobrze każdy z nich na po trzy diody białe świecące na pomarańczowo ( koszt 29 zł ) zrobiłem jeszcze kilka pierdułek ale za dużo pisać ogólnie autko wyglada supr autko mam w kolorku szary metalik wiec białe światła prezentyją sie lepiej

oprucz tego wymiwniłem tylnią kanape założyłem od alfy 33

jest dużo wygodniejsza wysoka i mozna sie w niej zapaść taka mięciutka

przednie chciałem założyć

ale sie nie mieściły jak jeszcze coś nowego mi przyjdzie do głowy to moge napisać moze kogoś bedzie interesować piszcie również o swojich pierdółkach

moze bedzie jakiś ciekawy pomysł

pozdrówka