Mieciu zakładaj sekwencje, nie zastanawiaj się

, nie łaszcz się na parę groszy

, ja za swoja zapłaciłem 2300 zł, co jest jakiej firmy, dokładnie nie wiem, reduktor Levato, czy jakoś

, resztę gratów nie wiem, nie ważne, na tym to, jak Janusz napisał spec od gazowni powinien sie znać i doradzić dobra opcję

, autko już ponad dwa lata śmiga na gazie jak talala, żadnych problemów,
na "ćwiartkę" prawie nie było odczuwalne czy benzyna, czy gaz,
przełączanie na gaz nie odczuwalne, dobrze że kontrolka kolor zmienia, tak to bym nie wiedział kiedy ,
byłem kiedyś na hamowni, to tylko 1 konik jest różnicy pomiędzy benzyną a gazem

(wykres z hamowni w temacie mojej mazdy), tak że sie nie zastanawiaj, "gazuj" i szerokiej drogi

,
silniki mamy takie same, wiec po mieście Ci powinna spalić od 10-11 litrów (przy "wariacjach" do 12u

), zależy jaka jazda, lato, czy zima.., po trasie zmieścisz się w 7-8, a przy jeźdźe "emeryta" nawet mniej

,
zaraz po założeniu, miałem drobne problemy,(kwestia wyregulowania), ale 2 razy wizyta w zakładzie, fachowiec z laptopem do środka i przejażdżka

, dobrze wszystko wyregulował, ustawił i jest ok, juz dwa lata u niego nie byłem (nie liczę wizyty kontrolnej, żeby gwarancja nie przepadła

) , bo nie ma po co, ale muszę sie mu chyba na jesień pokazać, niech obluka co w trawie piszczy, może coś przeczyści, wyreguluje..
powodzenia