stag 4+
reduktor ac r01
hana h2000
po odliczeniu pb (ilość km) średnie spalanie 10,7 -jazda dynamiczna jak zawsze

później proszę napisać ile pali
mój komp jak pokazywał 8,6 tak teraz pokazuje to samo zawsze jest resetowany po zatankowaniu LPG

www.mazdaspeed.pl
abudabdi napisał(a):dla wszystkich mających komputer spalania proponuję sprawdzić ile pokzuje czy tyle samo co przed instalacja LPG dlaczego? – ponieważ prawidłowo zestrojona instalacja LPG nie będzie nam przestawiała kompa w aucie ot tata mała sugestia później proszę napisać ile pali mój komp jak pokazywał 8,6 tak teraz pokazuje to samo zawsze jest resetowany po zatankowaniu LPG
klajgus napisał(a):zgadza się kolego, ale jak chcesz żeby komp pokazywał Ci twoje 10.7 to w ustawieniach kompa masz możliwość regulacji +– 15% ja dałem na +15% i teraz pokazuje mi prawie takie spalanie LPG jak mam w rzeczywistości. Wada tego rozwiązania jest to ze jak śmigasz na benzynie to wtedy zawyża wynik spalania
abudabdi napisał(a):w moim nie zauważyłem takiej regulacji może zdradzisz jak to u ciebie wygląda
artureck napisał(a):U mnie komputer pokazuje 9,8 chociaż w ukrytych opcjach ustawiłem +15%. Tymczasem moje spalanie to 11.
artureck napisał(a):U mnie komputer pokazuje 9,8 chociaż w ukrytych opcjach ustawiłem +15%. Tymczasem moje spalanie to 11.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości