Polecane warsztaty LPG
Potwierdzam. Nie znam lepszego serwisu.
3 lata temu zamontowałem u nich sekwencję w 626 GF. Rok temu w drugim aucie 323F BJ założyłem sekwencję Lovato.
Zero spadku mocy, super spalanie i bez jakichkolwiek awarii.
Ponoć Mazda nie lubi gazu, a oni jakoś sobie z tym poradzili ;–)
3 lata temu zamontowałem u nich sekwencję w 626 GF. Rok temu w drugim aucie 323F BJ założyłem sekwencję Lovato.
Zero spadku mocy, super spalanie i bez jakichkolwiek awarii.
Ponoć Mazda nie lubi gazu, a oni jakoś sobie z tym poradzili ;–)
Mazda 626 GF 2.0 115KM 1998r, Hatchback
- Od: 25 lut 2010, 10:46
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 115KM 1998r, Hatchback
Dominator napisał(a):Ja polecam naszego forumowego guru lpg bananmina. Zaklad ma w Mlynach kolo Buska Zdroju
Tak słyszałem , ale skoro znam chłopaków od lat to nie mam potrzeby jeżdzic gdzie indziej . Zakładali mi już nie do jednego auta instalacje i nie było problemów , moi znajomi którym im ich poleciłem też nie narzekają .
Witam,
odświeżę temat, jako że sam z LPG nie mam za dużo do czynienia poza tankowaniem, chciałbym zapytać co myślicie to takiej instalacji którą polecił mi gazownik:
– Stag Qbox
– Reduktor Magic III Evo2
– Wtryski: pojedyncze Hana 2000
Pozdrawiam
odświeżę temat, jako że sam z LPG nie mam za dużo do czynienia poza tankowaniem, chciałbym zapytać co myślicie to takiej instalacji którą polecił mi gazownik:
– Stag Qbox
Pozdrawiam
- Od: 6 maja 2013, 13:33
- Auto: Vectra B '95 1.6 16v
benq323 napisał(a):Autko to BJ ZM (dobry wybór?) czy upierać się przy stag4+?
Koniecznie wersja + chyba ze to stary stag4 (nie eco) wtedy jest jak +. Z reduktorem moga byc problemy (kolega chyba gik jest przykladem).
max1207 napisał(a):chciałbym zapytać co myślicie to takiej instalacji którą polecił mi gazownik:
– Stag Qbox
Do jakiego auta ?
-
Przemek323c
Ja polecę Wam linka:
http://forum.kia-motors.pl/viewtopic.php?f=99&t=459
Bezpłatna porada: wypełniacie formularz i otrzymujecie propozycję dopasowania instalacji do Waszego autka plus polecany sprawdzony warsztat już z ustaloną przez nich ceną za montaż.
Polecam nawet dla porównania z tym co sami planowaliście zamontować.
Powodzenia
Janek
http://forum.kia-motors.pl/viewtopic.php?f=99&t=459
Bezpłatna porada: wypełniacie formularz i otrzymujecie propozycję dopasowania instalacji do Waszego autka plus polecany sprawdzony warsztat już z ustaloną przez nich ceną za montaż.
Polecam nawet dla porównania z tym co sami planowaliście zamontować.
Powodzenia
Janek
-
mandat
benq323 napisał(a):Dziś gazowik zaproponował mi instalkę:
-sterownik stag4
-wtryski hana
-reduktor AC-R01
Autko to BJ ZM (dobry wybór?) czy upierać się przy stag4+?
Dziś inny gazownik w delikatnie nizszej cenie zaproponowal mi taki zestaw:
stag 300+
hana
zawoli s
czy warto poczekac te pare dni za tanszym zawoli niz Acr01
Regeneracja DPF........info PW
Stag 300+ (chyba ze isa2) to juz leciwy sterownik. Niby wiele sie od 4+ nie rozni ale wzialbym 4+ .Zavoli s nie potrzebny (bedziesz meczyl wtryski mechanicznie wysokim cisnieniem), wystarczy zeta n. Graty gratami ale nawazniejszy jest montaz i strojenie.
-
Przemek323c
właśnie ten polecany gazownik posiada malo gratow i strojenie podobno roxznie mu wychodzi ale za to montaz podobno fachowy. jestem umowiony do tego wczesniej co pisalem o zestawie z ACR01 tylko oni maja duzo dobrych opinii i tyle samo zlych. :/
benq323 napisał(a): i strojenie podobno roxznie mu wychodzi ale za to montaz podobno fachowy.
W takim razie powodzenia.
-
Przemek323c
ja mam madzie 3 i montowałem sekwencję jakieś pół roku temu w Energy Gaz Polska, wszystko śmiga poprawnie, a nawet lepiej niż przed montażem
na pewno warto w Warszawie właśnie tutaj robić gaz, bo pracują sami fachowcy.Polecam!
-
rafcik
rafcik napisał(a):ja mam madzie 3 i montowałem sekwencję jakieś pół roku temu w Energy Gaz Polska, wszystko śmiga poprawnie, a nawet lepiej niż przed montażemna pewno warto w Warszawie właśnie tutaj robić gaz, bo pracują sami fachowcy.Polecam!
to jeszcze podaj na jakich podzespołach te LPG?
a masz jakieś dowody, na to że lepiej niż na BP, np. wykres z hamowni
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Witam,
Kogo w Olsztynie polecacie do zagazowania M6. Na http://lpg-forum.pl/warminsko-mazurskie-t17785.html polecają zakład, o którym nic nie słyszałem – nie oznacza to że jest zły.
Macie jakieś sugestie?
pzdr
mrx
Kogo w Olsztynie polecacie do zagazowania M6. Na http://lpg-forum.pl/warminsko-mazurskie-t17785.html polecają zakład, o którym nic nie słyszałem – nie oznacza to że jest zły.
Macie jakieś sugestie?
pzdr
mrx
- Od: 12 lis 2013, 19:40
- Auto: M6 GY LF 2.0 '07
Znajomy tam zakladal i bardzo chwalil. Ja natomiast zakladalem na sprzetowej u Pana Predko. Jestem zadowolony z tym,ze musisz zwrocic uwage czy zalozyli ci umawiane wczesniej podzespoly, a nie "pomylkowo" inne 
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka