Mianowicie mam taki problem ze podczas jazdy gdy jest juz rozgrzany silnik nie chce sie przełaczyc na gaz. wieczorem jak jest chlodniej to załapuje a w ciagu dnia jak jest dosyc duszno nie chce(nie wiem czy to ma jakies znaczenie chyba ze mi sie tylko zdaje) i to nawet jak przyciskam guzik zeby recznie przełoczyc to zero reakcji a tak to zawsze sie jedna lampka zawsze paliła jak jechał na benzynie ehh
Nie przełącza sie na gaz (sekwencja) zero reakcji
Strona 1 z 1
Witam!
Mianowicie mam taki problem ze podczas jazdy gdy jest juz rozgrzany silnik nie chce sie przełaczyc na gaz. wieczorem jak jest chlodniej to załapuje a w ciagu dnia jak jest dosyc duszno nie chce(nie wiem czy to ma jakies znaczenie chyba ze mi sie tylko zdaje) i to nawet jak przyciskam guzik zeby recznie przełoczyc to zero reakcji a tak to zawsze sie jedna lampka zawsze paliła jak jechał na benzynie ehh
doradzi ktoś co to moze być?? jakies rady propozycje itd?? bo w szukajce nic nie mogłem znaleźć na ten temat 
daniello88 podjedź do gaziarzy niech podłączą laptopa i sprawdzą w jakiej temp ma się u Ciebie przełączać na gaz... Możliwe że masz temp źle ustawioną i komp od gazu wariuje...
Nic innego mi do głowy nie przychodzi...
Nic innego mi do głowy nie przychodzi...
pozdrawiam skorpek
Verstehen kann man das Leben rückwärts, leben muß man es aber vorwärts.
SWAP BA Z5 –> BP How-to BY–>Gadula
Verstehen kann man das Leben rückwärts, leben muß man es aber vorwärts.
SWAP BA Z5 –> BP How-to BY–>Gadula
- Od: 9 sie 2008, 21:35
- Auto: śleć :-D
ok sprawdze u gaziarza
Pewnie wyjdzie że czujnik temperatury się wysypał albo gdzieś nie łączy jak jest gorąco i wilgotno
ROTARY ENGINE VEHICLES SERVICE
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
hejka! co sie okazało to zawór od butli gazowej nie był do końca odkrecony
po remoncie silnika mechanik mozliwe ze nie miał siły 
Strona 1 z 1