on gadal cos z drugim o komprexe czy jakos tak tzn ten przewod z tylu parownika co w nim idzie tak jak by podcisnienie wspomagajace membrame
wyjasnijcie jakie sa trego zalety bo bez tego tez dziala
pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Smirnoff napisał(a): "zalany" dół
VIP napisał(a):a jak by tak wywalic z instalacji kompensacje i ustawic gaa bez niej widzialem nie raz samochody bez tego i jezdziy tylkjo pewneio po odlaczeni kompensacji musze od nowa wyregulowac LPG
hazell napisał(a):SM, a jak to jest w silnikach FS? Nie zauwazyłem czegoś takiego u siebie jak kompensacja. Czy powinienem mieć coś takiego?
Pozdrawiam
P.S. VIP, błagam Cię, używaj znaków interpunkcyjnych po połowę czasu tracę na zrozumienie postu a połowę na zrozumienie o co chodzi w poście...
VIP napisał(a):SM widzialem juz JE50 wyglada jak silnik odrzutowca sluchaj
czytam to ale nie umiem albo moze z racji wykonywanego zawodunie potrafie wyciagac wnioskow
sluchaj powiem ci ze chodzic to on chodzi ale dlaczego on tak na wolnych niekiedy spada to nie mam pojecia. tzn ze on ma zla mieszanke ?albo za malo gazu w dolocie ? albo moze za male cisnienei w dolocie zeby gaz dowalic na niskich RPM ?
kurde powiem ci ze naprawde nie mam pojecia dlaczego tak jest choc brubuje se wyobrazic zasade dzialania tej kompensacji i czemuzby ona powodowala takie zjawiska:)
czylu juz wiem ze musi byc to teraz skoro jest to jak ma byc tzn jakos sie to reguluje ? albo sam nie wiem zeby bylo okey
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość