Moja wiedza o instalacjach LPG utknęła na śrubie

Tzn. wiem że jest SGI na którym nie problemów ze strzałami i strat mocy (a może się mylę)?
Muszę podjechać do moich gazowników, może robią takie przeszczepy?
Ciekawe za ile?
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Ciekawe za ile?
ravo napisał(a):ile dales za blosa ? regulowales sam ? wiesz ze to nielegalne ? i bardzo mnie ciekawi spalanie
carlo80 napisał(a):z checia bym jednak chyba sprobowal i zaplacilbym komus zeby mi jednak sam zalozyl i wyregulowal we wroclawiu ?:>
Globy napisał(a):...... oraz blosa. Bardzo interesujace, zwazywszy na prostote instalacji oraz brak zwezki – rozumiem, ze wtedy przy II generacji komputer i tym podobne akcesoria staja sie niepotrzebne? Czy do roznych modeli silnikow idzie ten sam blos?
lemon – Pią 07 Kwi, 2006
wlasnie rozmawialem z firma abart we wroclawiu. montuja blosy,. jezeli chodzi o koszt zakupu – u nich blos kosztuje 400 zl, i ustawienie to jakies 50zl. mozna do nich zadzwonic, maja strone internetowa www.abart.com.pl. montowalem u nich instalke brc z kompem blizt i po przejechaniu ok. 30tys km nic sie zlego z nia nie dzieje, nie mialem ani jednego strzalu i auto pali max w granicach 10 litrow przy jezdzie mieszanej. ja dzwonilem do centrali we wroclawiu na ul. krzemieniecka, wspomnialem o naszym klubie, powiedzieli ze moga cos zjechac z ceny jezeli beda wiedziec ile osob zdecyduje sie na montaz, wspomnialem rowniez ze na allegro sa nizsze ceny wiec moze tylko sam montaz? dla nich nie ma problemu, zakladali blosa i mowia ze nie ma z nim problemow. jak chcecie to dzwoncie, ja tez jestem zinteresowany tym blosem, moze sie skusze jeszcze w tym miesiacu? zobaczymy ile osob bedzie chetnych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość