to pierwsze autko ktore wyszlo mi jako tako! beda lepsze. moze ktos tez sie bawi w wirtual.?

www.mazdaspeed.pl
no mi tez sie brewki z wiejskim kojaza dlatego je zmienilemXionc napisał(a):Moim zdaniem, fiolecik nie tfariony, ale:
-białe felki jak najbardziej
-spoiler ok
-progi zostwil bym jakie sa
-bad look wyglada 1 mln razy lepiej niz brewki (sorrki,bez urazy. ale brewki to mi sie tylko z wiejskim tuningiem kojarza)
Przrabiaj
przepraszam to nie ja!!! myslalem ze ty!!!xXx napisał(a):Hymmmmm, ciekawi mnie to dlaczego temat został przyklejony przed uprzednim kontaktem z moderatorem. Nie neguję w ten sposób pomysłu, bo jest dobry ale nie można robić sobie takiej samowolki. O tym czy temat uzyska miano "przyklejonego" lub "ogłoszenia" decyduje moderator po uprzednim zaakceptowaniu pomysłu przez użytkowników forum...
da sie zrobic!!! ale musisz poczekac dwa dni-powiedzmy!!no_name napisał(a):widze,ze powstal nowy dzial! fajnie! moze mialby ktos ochote podawic sie z mazda 626 cronos?? tu jest link do dzjec na forum VT:
http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.ph ... highlight=
jak narazie maja tam problemy z przerobieniem madzi
PS. fotki prawie w ostatnim poscie
pozdrawiam
xXx napisał(a):Hymmmmm, ciekawi mnie to dlaczego temat został przyklejony przed uprzednim kontaktem z moderatorem. Nie neguję w ten sposób pomysłu, bo jest dobry ale nie można robić sobie takiej samowolki. O tym czy temat uzyska miano "przyklejonego" lub "ogłoszenia" decyduje moderator po uprzednim zaakceptowaniu pomysłu przez użytkowników forum...
czy ta zielona to twoja??? jesli tak to nie wiem co panowie chca od zdjec???no_name napisał(a):widze,ze powstal nowy dzial! fajnie! moze mialby ktos ochote podawic sie z mazda 626 cronos?? tu jest link do dzjec na forum VT:
http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.ph ... highlight=
jak narazie maja tam problemy z przerobieniem madzi
PS. fotki prawie w ostatnim poscie
pozdrawiam
sie juz robi wiec mysle ze jeszcze dzien dwa . na weekend powinna byc gotowa.-ostatnio mam duzo pracyno_name napisał(a):tak to sa zdjecia,ktore wstawilem. ja mam taki sam model tylko inny kolor. moge sie zapytac o przewidywany czas zakonczenia pracy??
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje