Naszło mnie ostatnio, żeby coś takiego spróbować zrobić. Robił to już ktoś? Chodzi o dodatkowe światła postojowe w tylnych lampach, tak jak w wer. USA. Koncepcje już mam

Co o tym sądzicie? (tylko się nie śmiejcie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam.
www.mazdaspeed.pl
Jak zdecydujesz się na montaż, to udzielę Ci szczegółowych informacji
Zrobiłeś już postojówki?
Bez problemu nabędziesz je w serwisie za grosze
Czy w tym też są światła stopu?
Abecedeusz napisał(a):tylko że tam chcą 85zł/szt
magicadm napisał(a):Rozumiem, że rezygnujesz z lewego światła przeciwmgielnego? Czy ładujesz żarówkę dwuwłóknową?
Pawko_6 napisał(a):Musisz kupić dwie oprawki do żarówek, takie same jakie są w światłach- stop/ postojowe. Bez problemu nabędziesz je w serwisie za grosze. Oprawki te mają inne wycięcia mocujące, od tych w światłach przeciwmgielnych. Trzeba je dopasować do lampy w której masz światło przeciwmgielne, a w drugiej zrobić otwór.
Oprawkę do żarówki kupiłem nieoficjalnie w serwisie, a właściwie dostałem
A nie idzie tego wywlec z lampy od jakiegokolwiek innego samochodu?
U Ciebie prawa lampa to też tylko atrapa?
makj1 napisał(a):PAWKO masz fotki jak to wygląda centralnie (tzn. centralnie całkiem z tyłu)
makj1 napisał(a):czy ty masz w tym swiatło stopu?
Pawko_6 napisał(a):Żarówka dwuwłóknowa ma 21W, tak jak przeciwmgłowa i wymagania homologacyjne będą spełnione w 100%
Pawko_6 napisał(a):Musisz kupić dwie oprawki do żarówek, takie same jakie są w światłach- stop/ postojowe. Bez problemu nabędziesz je w serwisie za grosze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje