Modyfikacje oświetlenia zewnętrznego
1, 2
Heh, do 626 da sie dorobic swiatla a la Lexus, tyle ze do Cronosa. Ale szczerze wyglada to do bani, te swiatla piekne sa jako naturalne, ew. kierunkowskaz walnac na czarno lub czerwona czesc.
Dla odmiany jeszcze inne pomysl na swiatla w 626.

Dla odmiany jeszcze inne pomysl na swiatla w 626.
Ja malowalem sprayem na czerwona, ale bardzo delikatnie 3 warstwy polozylem...zadnych zacieków, efektu "skórki pomarańczowej", a miga na pomaranczowo-czerwono...jak za mocno pomalujesz to masz ten komfort ze mozna zetrzec czesc warstwy past Auto-max (np.) a foli juz nie rozjasnisz...
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
michal_krakoof napisał(a):Ja malowalem sprayem na czerwona, ale bardzo delikatnie 3 warstwy polozylem...zadnych zacieków, efektu "skórki pomarańczowej", a miga na pomaranczowo-czerwono...jak za mocno pomalujesz to masz ten komfort ze mozna zetrzec czesc warstwy past Auto-max (np.) a foli juz nie rozjasnisz...
mam tak kierunki boczne, spray czerwony transparentny
- Od: 21 paź 2003, 21:49
Carrrlos napisał(a):michal_krakoof napisał(a):Ja malowalem sprayem na czerwona, ale bardzo delikatnie 3 warstwy polozylem...zadnych zacieków, efektu "skórki pomarańczowej", a miga na pomaranczowo-czerwono...jak za mocno pomalujesz to masz ten komfort ze mozna zetrzec czesc warstwy past Auto-max (np.) a foli juz nie rozjasnisz...
mam tak kierunki boczne, spray czerwony transparentny
A powiedz mie jak się zachowa pleksa przezroczysta gdy na nią naiesiesz taki spray, bardzo to przydymia czy tylko tak citkę?
- Od: 16 lis 2003, 13:21
- Auto: 323 1.8 GT
Witam,
Gdzie mozna kupic (jakis sklep w wawie lub internetowy) czerwone zarowki, ze wsadzone do bialego klosza beda swiecily na czerwono? To jest w ogole zarowka, czy jeszcze jakas nakladka? Jak to sie robi? Chce z jednego wstecznego zrobic przeciwmgielne (przynajmniej, zeby na kontroli przeszlo).
Pozdrawiam.
Gdzie mozna kupic (jakis sklep w wawie lub internetowy) czerwone zarowki, ze wsadzone do bialego klosza beda swiecily na czerwono? To jest w ogole zarowka, czy jeszcze jakas nakladka? Jak to sie robi? Chce z jednego wstecznego zrobic przeciwmgielne (przynajmniej, zeby na kontroli przeszlo).
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
zwykła żarówka z nakładką. W każdym sklepie z tego typu asortymentem dostaniesz 
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
Patrzylem pare dni temu na allegro, ale znalazlem tylko przezroczyste klosze do Malfiksa.
Nakladki na zarowki tez byly, ale to chyba nie dziala zbyt dobrze i w efekcje przeswituje biale swiatlo. Czy sa takie zarowki jak do bialych kierunkowskazow?
the right man in the wrong place...
Wejdź sobie na stronę www.jacky.com.pl.
Kiedyś widziałem, że w ofercie mieli takie kolorowe żarówki......dedykowane były do Malucha
Kiedyś widziałem, że w ofercie mieli takie kolorowe żarówki......dedykowane były do Malucha
tco_tm napisał(a):Witam,
Pozdrawiam.
mam specjalny czerwony lakier do malowania żarówek, ala jak do paznocki, zostało mi jeszcze trochę, daj znać to się spikniemy, ew. na spot mogę zabrać
- Od: 21 paź 2003, 21:49
1, 2