podkreślam- "wydaje"
Tuning optyczny Mazda 323F BA – pytania i sugestie – temat zbiorczy
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
teraz to ja juz sam nie wiem pewnie załoze ori GT na przód i bede czekał na progi mazdaspeed az sie pojawia
- Od: 24 lip 2008, 17:00
- Auto: Było:
VW Golf I
Opel Tigra
Honda Civic Coupe
Mazda 323F BA
Obecnie:
Audi A6
W_o_j_T_e_K nie wiem czy takie rozwiazanie będzie wizualnie pasowało.
People_Hate_Me napisał(a):nie wiem czy takie rozwiazanie będzie wizualnie pasowało.
tez nie wiem a na dokładkę mazdaspeed jest już za pozno pewnie a ori juz do mnie jedzie. zobacze jak pojawia sie progi jak wygladaja i wtedy bede myslal co dalej...
- Od: 24 lip 2008, 17:00
- Auto: Było:
VW Golf I
Opel Tigra
Honda Civic Coupe
Mazda 323F BA
Obecnie:
Audi A6
W_o_j_T_e_K w razie czego ja mam w domu dokładke (ktora notabene nie potrzebuje bo zmieniłem samochod)
People_Hate_Me zastanawiam sie nad kupnem drugiej jakby przypadkiem moja sie połamała na jakimś krawężniku 
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mariusz_sti moja sie połamała przy zakładaniu ;/ (ale gadałem z mojim lakiernikiem i powiedział że bez lipy do złożenia :–) ) pekła przy prawym końcu wiec spokojnie do sklejenia jest ;–)
People_Hate_Me, bo Twoja była prototypem, za krótka o 5mm 
pawelMX6 wiem :–) dlatego lekko poszła ;–) ale tak jak mowie da sie to spokojnie zrobic (moj lakierknik tak mowił wiec mu wierze) jak cos to spokojnie moge ja popchnac jak ktos bedzie chetny :–)
Mamy progi
Znalazłem oryginalne w Japonii i właśnie dopinam transakcję. Myślę, że powinny dotrzeć w przeciągu dwóch tygodni. Wtedy zajmę się kopiowaniem
Nie jest
Mam chyba jeszcze dwie.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W_o_j_T_e_K napisał(a):na dokładkę mazdaspeed jest już za pozno
Nie jest
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Nie musisz
Pamiętam o Tobie cały czas
Postaram się wynegocjować najniższą cenę produkcji, bez podzielenia w klubie kosztów zakupu (a ten jak się można było spodziewać był ogromny...). Zakup pokryję sprzedażą za granicą, więc uda się zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni
Chyba 
Nie ma problemu. Progi już są w powietrzu, gdzieś między Polską a Japonią 
Na stanie mam jedną wolną sztukę, ale dostępność jest w sumie nieograniczona. W każdy momencie mogę zamówić kolejne zestawy.
KRUGER_Z5, dokładnej kwoty nie znam jeszcze, ponieważ wszystko zależy od kosztu kopiowania progów. Moim zdaniem, ale to tylko przybliżona kwota, wyjdzie ok. 400zł za komplet – dokładka przednia plus oba progi.
Miki_LKR, odbierz PW
Miki_LKR, odbierz PW