matty_23 napisał(a):miodzi tylko boje sie ze to ten slawny Zender i go nie dostane smutny
non własnie w tym problem
www.mazdaspeed.pl
matty_23 napisał(a):miodzi tylko boje sie ze to ten slawny Zender i go nie dostane smutny
Palkerson napisał(a):obczajcie osttani przedni zderzak z ich oferty... myśle ze jest chyba najlepszy jaki do tej pory zrobili do BG w dniu dzisiejszym,....
Palkerson napisał(a):http://ktk.pl/spojlery/ obczajcie osttani przedni zderzak z ich oferty... myśle ze jest chyba najlepszy jaki do tej pory zrobili do BG w dniu dzisiejszym,....
matty_23 napisał(a):Aaa i nurtuje mnie jedno pytanie po co, dlaczego i jak robi sie przymkniete oczka w efuni?
matty_23 napisał(a): no spoko ale moze cos wiecej mi powiesz? najbardziej interesuje mnie JAK? bo wtedy z dwoma pierwszymi dam sobie rade
matty_23 napisał(a):Aaa i nurtuje mnie jedno pytanie po co, dlaczego i jak robi sie przymkniete oczka w efuni?
matty_23 napisał(a): no spoko ale moze cos wiecej mi powiesz? najbardziej interesuje mnie JAK? bo wtedy z dwoma pierwszymi dam sobie rade
damiaaans napisał(a):ja mu sie dziwie ze ma cierpliwosc
lukaszek323f napisał(a):Ma dobre chęci chłopak, nie jedny jest mu dłużny duże piwo za pomoc przy samochodzie
lukaszek323f napisał(a):Cytat:
i żadko bywa na forum mazda speed cięzko odnalezc, ja rozumiem takich ludzi i trzeba wszystkim pomagac i ich naprowadzac..
damiaaans napisał(a):lukaszek323f napisał:
Ma dobre chęci chłopak, nie jedny jest mu dłużny duże piwo za pomoc przy samochodzie
z tym to sie zgodze bo sam juz nie raz chcialem sobie dac spokoj z mazda, ale on mnie wspieral usmiech
http://allegro.pl/item327168072_soczewki_bi_xenon_bi_xenon_na_d2s_i_d1s.html jak myslicie da rade wstawic je jakos do mazdy
Palkerson napisał(a):damiaaans napisał:
lukaszek323f napisał:
Ma dobre chęci chłopak, nie jedny jest mu dłużny duże piwo za pomoc przy samochodzie
z tym to sie zgodze bo sam juz nie raz chcialem sobie dac spokoj z mazda, ale on mnie wspieral usmiech
a tylko byś spróbował zaprzestać prac nad mazdą .. ale teraz już nie trzeba Cie zagrzewac do walki bo już za daleko zzaszedłeś
lukaszek323f napisał(a):damiaaans
po co aż dwa razy to pisac
spokojnie jak ktos jest nowy
i żadko bywa na forum mazda speed cięzko odnalezc, ja rozumiem takich ludzi i trzeba wszystkim pomagac i ich naprowadzac..damiaaans napisał(a):ja mu sie dziwie ze ma cierpliwosc
Ma dobre chęci chłopak, nie jedny jest mu dłużny duże piwo za pomoc przy samochodzie![]()
Ktoś napisał pare stron wczesniej, że 5000zł to dosc mało na tuning mazdy, zalezy jeszcze jaki tuning.. ja uwazam, że w zupełnosci 5000zł jest sumą odpowiednią do brania sie za tuning, ale pomysl czy warto ?
Zderzaki możesz już dostac za 300zł przód i 200zł tył, Seba i Pałkerson pokazywali ten zderzaczek wyżej i uważam ze w zupełnosci jest on spoko, tuningując jakie kolwiek auto ja bym zaczą od jakis felg ( ja tak zaczynałem na początku) a potem spoiler, progi i może zderzaki. Myslę, że sam efekt felg BBS jest okej..
lub mazda w takim stylu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje