P.S. piękny avatar

www.mazdaspeed.pl
cross napisał(a):Ogólnie osobiście polecam xenony , a gadki typu, że zagrażają bezpieczeństwu lipa totalnie. Już 2x miałem sytuację wieczorem , wrzesień, wczesna jesień, jechałem przez las , raz stado dzików a ras sarna. Odpowiednio wcześniejsza reakcja. Przy zwykłych światłach nie zobaczyłbym za ch... bo pobocze nie było nigdy dobrze oświetlone. Zatem nie wiem jak specjaliści mogą pieprzyć o niebezpieczeństwu, już nie wspomnę, że auta na zwykłych żarówach rażą gorzej niż xenon , bo większość samochodów na xenonach, jeśli jeździ na soczewkach, nie rażą. Sam fakt, że oczy się nie męczą podczas jazdy , widoczność lepsza = szybsza reakcja / czy ktoś tu widzi niebezpieczeństwo? Głupota.
miker napisał(a):no chodzi o to pokrętło w kabinie z ustawieniami świateł 1 2 3 ?
miker napisał(a):4 m lub 6 miechów się przepalają
miker napisał(a):Tylko zastanawia mnie czy będę musiał wywiercić otwory od przykrywek od dekielka który zapobiega dostaniu się wody do środka ref. ?
bieski napisał(a):Kup tungsramy. Rok jeżdzą, barwa ciągle jasna i kosztują połowego tego co philips
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje