![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Virtual Tuning
Panowie jak postęp w pracach ?
Ja już sobie odpuszczam kombinowanie bo niestety stan zdrowia nie pozwala mi na siedzenie przy kompie, ledwo żyje i nie mam siły nawet myszką ruszac
Ja już sobie odpuszczam kombinowanie bo niestety stan zdrowia nie pozwala mi na siedzenie przy kompie, ledwo żyje i nie mam siły nawet myszką ruszac
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
No ja zacząłem dopiero wczoraj popołudniu....dzisiaj kontynułuje jak dobrze pójdzie to może dzisiaj skończe. Jak mi sie pomysły wykończą 

W oczekiwaniu na nowy podpis...
SALWA napisał(a):Ps.Inne prace też warto wam pokazać czy obowiązują mazdy pytajnik
Każdą prace można wrzucać nawet jeśli VT poddane jest autko innej marki.
Puhcio napisał(a):Tylko nie zróbcie znowu seata .... oczko
Jednemu się to prawie udało
o co biega z tym SEATEM? 

NeeD 4 SpeeD CarboN
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=0000FF" width="150" height="75" wmode="solid" type="application/x-shockwave-flash">
- Od: 15 wrz 2006, 16:06
- Auto: Mazda 323F 1,8 16V '91
Puhcio napisał(a):Gdyby wyciąć znaczek mazdy, to linia prawie jak nowego toledo ...
aa czyli widziałeś prace pana "x"
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
to i ja się przyłączyłem do konkursu – dziś zacząłem pracę
wprawdzie jest to pierwsze auto jakie tuninguje (nie luicząc usuwania klamek na czyjeś życzenie) i pewnie nie mam szans ale coś wymotam
a tak myślę, nie lepiej, żeby fotki były 800x600? żeby można było wszystkie wrzucić na forum – zrobić ankietę do głosowania – no i rzeby się ładnie mieściły i było w całości widać bez scrollowania, bo przy przewinjanuiu można pominąć jakieś szczegółby i nie zobaczyć auta całościowo co zepsuje efetk...
wprawdzie jest to pierwsze auto jakie tuninguje (nie luicząc usuwania klamek na czyjeś życzenie) i pewnie nie mam szans ale coś wymotam
a tak myślę, nie lepiej, żeby fotki były 800x600? żeby można było wszystkie wrzucić na forum – zrobić ankietę do głosowania – no i rzeby się ładnie mieściły i było w całości widać bez scrollowania, bo przy przewinjanuiu można pominąć jakieś szczegółby i nie zobaczyć auta całościowo co zepsuje efetk...
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Czolgista napisał(a):żeby można było wszystkie wrzucić na forum – zrobić ankietę do głosowania – no i rzeby się ładnie mieściły i było w całości widać bez scrollowania,
I tak będzie
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):I tak będzie...poprostu do obrubki są lepsze fotki o większej rozdzielczości. Potem zostaną pomniejszone i zapodane do ankiety.
to ok
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
jacobs napisał(a):...a na forum mogą być miniatury