–=wHiTe=–
Zgadza sie co do ceny no ale odmiennie troche wyglada auto z tym pakietem niż seria
makoshark napisał(a):niezle wyglada BG z takim pakietem
niezle to wygladac musi na mazdzie czerwonej i fajne felgi jak wczesniej wspomniałes
www.mazdaspeed.pl
–=wHiTe=–
makoshark napisał(a):niezle wyglada BG z takim pakietem
BratCukierka napisał(a):koledzy a ten pakiet Zendera kto kupił i kiedy?? Bo wczoraj ok.21 koleś odpisał nam że ma na sprzedaż właśnie bez lotki za 750 zł
Szary_323F napisał(a):ja już nic nie czaję... dzwoniłem do gościa w piątek że biorę je za pobraniem, powiedział OK
teraz... czytam forum i co widzę?
lukaszek323f napisał(a):co o tym sadzisz i inni co o tym sadzicie ?
GT NEMESIS macius napisał(a):jak dla mnie to prawie jak seria i na dodatek droga no i za duzo halogenow
(sa rozne gusta)
GT NEMESIS macius napisał(a):http://www.nexx-design.com/ jesli to tandetna firma i ma tandetne zderzaki to ja juz nic niewiem co jest super niewiem jakiej jaksci jest TWR ZENDER ale wiem jakiej jest nexx
GT NEMESIS macius napisał(a):jesli macie jakies namiary na kogos co maluje artystycznie na autach to prosze zuczcie kontaktem
lukaszek323f napisał(a):ciekawe kto pierwszy kupi zendera palik ? cukierek ? TomK ? Szary ?
makoshark napisał(a):Palkerson ta mazda o ktora sie pytalem co myslalem ze to Ty wczoraj ja obejzalem bardziej dokladnie, tylny zderzak to na pewno TWR bardzo podobny do Twojego zderzaka tylko jest caly gladziutki bez tej jak gdyby rynienki a tak to kropka w kropke Twoj. to taka mala odskocznia od tematu glownego oczko
palik napisał(a):Ten Zdener akurat mi się za bardzo nie widzi język Szczególnie ten siatex z przodu ysz
Palkerson napisał(a):a jaki problem jest siatke zmienic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje