Polerowanie, malowanie i renowacja felg
to jest reczna robota, idealnie nigdy nie bedziearekpol napisał(a):Wydaje sie jak by pasen nie do konca byl rowny po calosci, moze to tylko zludzenie, ale to malutki szczegol. Wygląda fajnie!
mariusz kup sobie jeszcze cos takiego

ja takie mam
Mateusz napisał(a):jak to wyszło wszystko cenowo?
koszt zakupu felg, a renowacja z założeniem opon 500zł
Mateusz napisał(a):Felgi były piaskowane i malowane proszkowo, dobrze rozumiem?
kompletna renowacja, piaskowanie, proszek, w jednej feldze były mikro ubytki od zarysowań krawężnikiem, więc było zrobione dosłownie wszystko co się dało, na koniec lakierem bezbarwnym
Beny napisał(a):nie wierze że bedziesz do wiosny czekał diabelek
wiadomo
Radex84 napisał(a):atrapy srub przyklej na jakis dobry klej (moge cos polecic) bo jak wyleca podczas jazdy to bedzie lipa.
wchodzą bardzo ciasno i z charakt. pyknięciem na końcu, także trzymają się mocno. Dwie maja tylko ułamane "mocowanie" wiec pójdą na klej lub silikon
arekpol napisał(a):Wydaje sie jak by pasen nie do konca byl rowny po calosci,
no tak, ale to łatwe do wykonania nie jest
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
było małe kuku –> przedni zderzak i błotnik się lakieruje, poza tym wymiana znaczków i halogenów na "polift" 
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Radex84 napisał(a):szalało się? język
właśnie nie
i małe kuku na madzie :/
a co do kapsli: kupiłem te

bo tańsze i bardziej mi się widzą, mam nadzieję że jakość będzie oki
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
fajne, tych nie widzialem na allegro wczesniej
ja swoje dekle zamowilem i wymiary podane na obrazku byly niby zgodne ale jak co do czego przyszlo to oczywiscie za male! i kleilem na sylikon
dobrze ze kuku male a nie duze
ja swoje dekle zamowilem i wymiary podane na obrazku byly niby zgodne ale jak co do czego przyszlo to oczywiscie za male! i kleilem na sylikon
dobrze ze kuku male a nie duze
Bardzo fajne felgi
pozazdrościć ja jako że w Mx-3 miałem zimówki 14'' a wygladały jak to metalowe kiszki wieć wpadły mi w ręce 5 ramienne fele za 150 zł KPL, plus bo proste minus bo ranty poobcierane, jako że Mx-3 jest czarna to padło na pierwszą zabawe pistoletem do malowania na kolor biały, dwie już doprowadzone do porządku jutro wrzuce fotki , czekają na podkładowanie i pod koniec tygodnia na malowanie 
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
mlody1921 napisał(a):plus bo proste
to najważniejsze, ja kupiłem swoje okazyjnie ale przed zakupem jeszcze sprawdzałem
mlody1921 napisał(a):ranty poobcierane
bez problemu to przetoczą, naprawdę często warto kupić fajne felgi, nawet podniszczone byleby proste były i je odnowić, odnowienie 17" felg to około 300zł – przynajmniej u mnie – a w to wchodzi piaskowanie i proszkowe malowanie, z toczeniem rantu torszke drożej ale i tak warto
mlody1921 napisał(a):dwie już doprowadzone do porządku jutro wrzuce fotki
czekam
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mariusz_sti napisał(a):bez problemu to przetoczą, naprawdę często warto kupić fajne felgi, nawet podniszczone byleby proste były i je odnowić, odnowienie 17" felg to około 300zł – przynajmniej u mnie – a w to wchodzi piaskowanie i proszkowe malowanie, z toczeniem rantu torszke drożej ale i tak warto
warto warto
tymbardziej jak ktos ma smykalke i troche wolnego czasu to mozna te 300zl oszczedzic tak jak ja
Ostatnio edytowano 19 lis 2009, 13:49 przez MariuS, łącznie edytowano 1 raz
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
z kapselkami pieknie wyglądają, kasy nie szkoda na pistolet bo był przyszłościowo kupiony
, a mi sie wydaje ze pistoletem prysniete lakier z utwardzaczem to nie to co spray 
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów