Malowanie zacisków
Strodus napisał(a):Używał ktoś złotej farby firmy Foliatec?
Bo się trochę boje żeby nie wyszła jakaś sraczka. :p Ale ogólnie do ciemno niebieskiej karoserii i srebrnych felg chyba nieźle by pod pasowało.
trochę malowanie będzie przypominało to znane z subaru. Pomarańcz też by pasował.
"Kiedy jade, czuje ulge. Nie czuje zadnych ograniczen..."
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Powiedzcie mi, co ja mam z tym zrobić... Aż wstyd to pokazywać, niestety poprzedni właściciel nie przywiązywał do tego wagi, ale muszę to zrobić, bo nie będę z takimi przecież jeździł...
druciare na wiertarke i jedziesz 
- Od: 17 cze 2007, 23:11
- Auto: Śliwka 2.0 M6 ;)
Witajcie.
Pozwolę sobie dołączyć się do dyskusji.
Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem trójeczki, a że o autko trzeba dbać, to zaciski muszą wyglądać. Kolor mam dość nietypowy, bo phantom purple. No i pojawia się zagadka, na jaki kolor machnąć zaciski. Myślę o kolorze jaśniejszym niż nadwozie, lub granatowym. Jutro postaram się ogarnąć zdjęcia w jakimś paincie i poproszę Was o głos.
Pzdr
Pozwolę sobie dołączyć się do dyskusji.
Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem trójeczki, a że o autko trzeba dbać, to zaciski muszą wyglądać. Kolor mam dość nietypowy, bo phantom purple. No i pojawia się zagadka, na jaki kolor machnąć zaciski. Myślę o kolorze jaśniejszym niż nadwozie, lub granatowym. Jutro postaram się ogarnąć zdjęcia w jakimś paincie i poproszę Was o głos.
Pzdr
tomek-waw dzięki za przeróbki.
Póki co nie mam w planie zmiany felg więc czarny rzeczywiście odpada. Chyba wezmę próbniki kolorów i będę starał się to jakoś ogarnąć.
Póki co nie mam w planie zmiany felg więc czarny rzeczywiście odpada. Chyba wezmę próbniki kolorów i będę starał się to jakoś ogarnąć.
thing napisał(a):druciare na wiertarke i jedziesz
Na razie to ręcznie druciarą zrobiłem. Będzie chwile to przelecę wiertarką.
Dominator napisał(a):Najpierw to bym zajrzal do srodka, jak wygladaja szczeki itd..
Jak bedzie ok, to tak jak kolega wyzej napisal.
Tak zrobię, dzięki
A macie może jakieś pomysły na malowanie zacisków u mnie? Widziałbym czerwony albo limonka

witam wszystkich
bede u siebie malował zaciski i chciałem sie zapytać o naklejki mazda na zacisk lub szablon w jakich wymiarach jest??? czy naklejke mozna kupić na allegro kolor czarny mat zaciski bede malował na czerwono
a i czy na tylne zaciski terz mozna naklejć napis mazda czy jest zacisk zamały???
bede u siebie malował zaciski i chciałem sie zapytać o naklejki mazda na zacisk lub szablon w jakich wymiarach jest??? czy naklejke mozna kupić na allegro kolor czarny mat zaciski bede malował na czerwono
a i czy na tylne zaciski terz mozna naklejć napis mazda czy jest zacisk zamały???
- Od: 3 cze 2014, 16:48
- Auto: Mazda 6 2.0 16V 147km. będzyna + LPG
rok 2006
nadwozie GY czyli kąbi