Tuning optyczny Mazda6 GG/GY – pytania i sugestie – temat zbiorczy
Hmmmm. Może i macie trochę racji. Mam jeszcze kilka pomysłów co do wyglądu mojej 6. A supertonesy zostawię na inny czas.
Jak myślicie, który kolor będzie bardziej pasował do mojej szóstki?

Jak myślicie, który kolor będzie bardziej pasował do mojej szóstki?

Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Żółta z pakietem AutoExe wygląda nieźle.
Przemysław, niebieskie na pewno podejdą, ale te rude myślę, że też mogą ciekawie wyglądać
Mógłbyś z ciekawości podesłać link do tych nakrętek?
Przemysław, niebieskie na pewno podejdą, ale te rude myślę, że też mogą ciekawie wyglądać
Mógłbyś z ciekawości podesłać link do tych nakrętek?
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Link, proszę bardzo
http://allegro.pl/kute-nakretki-shadow- ... 19688.html
Czytałem trochę i mam teraz mieszane uczucia.Z jednej strony takie nakrętki bardzo mi się podobają a z drugiej to często ludzie piszą, że ameliniowe nakrętki potrafią się odkręcać i najlepsze są stalowe

Czytałem trochę i mam teraz mieszane uczucia.Z jednej strony takie nakrętki bardzo mi się podobają a z drugiej to często ludzie piszą, że ameliniowe nakrętki potrafią się odkręcać i najlepsze są stalowe
Yo, mr. White!
Ten wlot to czasem nie ori z BA323s 1.7td?
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Po powrocie do domu czekały już na mnie Hella Supertone. Więc od razu zabrałem się za przymiarkę. Pora już była wieczorowa więc musiałem się wspomóc dodatkowym źródłem światła i zdjęcia wyglądają jak wyglądają. Są dwie opcje umocowania.
Pierwsza, która mi osobiście się bardziej podoba ale do zamocowania niezbędny jest montaż zderzka:

Druga, która jest o wiele prostsza.

Według was, która opcja jest lepsza?
Pierwsza, która mi osobiście się bardziej podoba ale do zamocowania niezbędny jest montaż zderzka:

Druga, która jest o wiele prostsza.

Według was, która opcja jest lepsza?
Yo, mr. White!
Zdecydowanie pierwsza opcja wygląda lepiej. Chyba, że uda Ci się symetrycznie je zainstalować za grillem.
Po co chcesz to mieć na widoku , po drugie w opcji pierwszej uwzględnij kierownicę powietrza którą właśnie zasłaniasz ale wygląd to podstawa he he
-
Arkadius 73
bieski napisał(a):No Panowie perełka. No, który AJ następny
Ta mazda kosztowała parę tygodni temu 22 tysiące a teraz kosztuje już ponad 30 tysi
Ciekawe czy znajdzie się jakiś głupi i kupi to cudo
- Od: 11 lut 2014, 00:14
- Auto: Mazda 6
3.0 V6 223KM
2006r.
Chyba nie , no że będzie ślepy i nie zobaczy checka walącego po oczach – silnik do remontu i kto wie co jeszcze
-
Arkadius 73
Arkadius 73 napisał(a):Po co chcesz to mieć na widoku
Nie zaopatrzyłem się w to dla efektów dźwiękowych. Z resztą, jako członek 6crew i mazda6club pewnie wiesz dlaczego.
Arkadius 73 napisał(a):uwzględnij kierownicę powietrza którą właśnie zasłaniasz ale wygląd to podstawa he he
Właśnie dlatego wybieram pomiędzy jedną opcją a drugą.
Yaz napisał(a):Chyba, że uda Ci się symetrycznie je zainstalować za grillem.
Da się

Yo, mr. White!
19Maaarcin89 napisał(a):Ciekawe czy znajdzie się jakiś głupi i kupi to cudo
Jak widze tą mazde na fotkach wyzej to mi rece opadaja jak mozna tak obsrac auto.Dla mnie Totalna tragedia bo nawet wsi polskiej nie mam sumienia w to mieszac.Traaageediaaaa panowie tragedia,powodzenia w sprzedaży buhhahahhahhahha

-
WisniaUs
Przemysław napisał(a):Link, proszę bardzohttp://allegro.pl/kute-nakretki-shadow- ... 19688.html
Kolega ma w Civicu takie nakrętki jeździłem tą Hanią ponad miesiąc, odkręcają się to mało powiedziane, przy odkręcaniu koła potrafi się gwint zerwać, ostatnio to doświadczyłem jak złapałem gumę. Zadzwoniłem do kolegi mu o tym powiedzieć to mi odpowiedział że spoko te śruby tak maja

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok