Tuning optyczny Mazda 323 BJ – pytania i sugestie – temat zbiorczy
W 4 te światła robią robotę ale i felgi do tego kolorku też fajne 

[img][img]http://cdn2.asteroid.pl/c8/a.garnek.pl/025/186/25186147_800.0.jpg[/img]
[/img]

http://cdn2.asteroid.pl/c10/a.garnek.pl ... _800.0.jpg

znaleziona na norweskiej aukcji. 20 turbo 170 km 2003 rocznik. cena ok 70 tys zl
ZYCIE JEST PO TO, BY JEŹDZIĆ NA MOTO !!!
- Od: 31 mar 2012, 11:17
- Auto: MAZDA 323 S, 1.6 16V, 2001
MAZDA 2 BL 2.0 2015
Nie ma bata. Jadę do Norwegii opchnąć swoja BJ
W sumie jak ostatnio patrzyłem na mobile.de to tam też walą ceny i to spore za Bj sportiv
Macie jakieś pomysły na jaki kolor zmienić w moim sportivie kolor konsoli przy radiu, skrzyni i zamykaczy szyb
Strasznie mnie nudzi ten ala srebrny kolor.... Myślę o czarnym ale nie wiem do końca....
W sumie jak ostatnio patrzyłem na mobile.de to tam też walą ceny i to spore za Bj sportiv
Macie jakieś pomysły na jaki kolor zmienić w moim sportivie kolor konsoli przy radiu, skrzyni i zamykaczy szyb
Magician napisał(a):Oklejaj carbonem albo czarnym matem. Ja jak bym miał coś srebrnego w aucie to pierwsza rzecz to zmienić.
Hmmm carbon to trochę taką wiochą mi zalatuje
Nie srebna

Była: Magdalena 626 GD 2.0i 90KM sedan Jest: Madzia 626 GW 2.0 FS 115KM 99r, Audi A6 3.0 Quattro Avant 02r
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Dobra Panowie,
Wewnętrzne plastiki poszły już do modernizacji . Ostatecznie wybrałem czarny mat
Wrzucę uaktualnienie w swoim temacie ( viewtopic.php?f=312&t=140513&p=2563859#p2563859) ale jak coś to podrzucę fotki i tutaj, przy okazji wymieniłem sobie spalone żarówki w panelu tam gdzie A/C i nadmuch
Strzały na dziś :

Wewnętrzne plastiki poszły już do modernizacji . Ostatecznie wybrałem czarny mat
Strzały na dziś :

Witam, serdecznie jako że mazda jest w naprawie postanowiłem zrobić sobie projekt mazdy niestety w paincie i nie dokładnie ale mniej wiecej chce wam pokazać jakie modyfikacje chciałbym w niej zrobić a raczej tuning optyczny
Chciałbym poznac wasze zdanie na ten temat i nie czepiajcie sie ze było robione w paincie
, Felgi widoczne na załączniku już mam
Kierunki przód czarne zmodyfikowane są. brakuje kierunków bocznych białych, relingów dachowych, przyciemnianych szyb. chromowanych listewek przy szybach. Ale już niedługo 

Tylko Mazda...
- Od: 11 wrz 2012, 08:47
- Auto: Mazda 323f BJ 1998r 2.0 DiTD (90HP) – Była
Mazda 6 GH 2008r 2.0 MZR-CD (140HP) – Jest
Jak już zrobiłeś kierunki z przodu czarne to i po bokach i z tyłu może zrób czarne bo kicha tak jedne inne drugie inne 
felgi dają radę (jaki rozmiar?), kierunki czarne mi się nie podobają. zrobiłbym USDM, coś takiego jak ma Bo_Lo
a ramki chrom do jasnego auta nie robią roboty. tylko na ciemnym aucie to kontrastuje..
poza tym jestem zdania "chrom do łazienki, a gaz do kuchenki"
powodzenia w modzeniu
a ramki chrom do jasnego auta nie robią roboty. tylko na ciemnym aucie to kontrastuje..
powodzenia w modzeniu
- Od: 26 lut 2011, 17:58
- Auto: Toyota GT86
4fly napisał(a):felgi dają radę (jaki rozmiar?), kierunki czarne mi się nie podobają. zrobiłbym USDM, coś takiego jak ma Bo_Lo
powodzenia w modzeniu
Felgi 4x100 16", tylko kapeć 225/45 ;/ Kierunki boczne na czarno? ;/ No nie wiem.

Tylko Mazda...
- Od: 11 wrz 2012, 08:47
- Auto: Mazda 323f BJ 1998r 2.0 DiTD (90HP) – Była
Mazda 6 GH 2008r 2.0 MZR-CD (140HP) – Jest
euzebisz88 napisał(a):Felgi 4x100 16", tylko kapeć 225/45 ;/ Kierunki boczne na czarno? ;/ No nie wiem.
Wow kapec to galanty
A ja podzielę się z Wami modem w środku o którym pisałem wcześniej

Konrado2104 wyszło fajnie
, ale teraz dałbym klamki od drzwi na czarno, albo standard w kolorze tapicerki bo jakoś zupełnie mi teraz w tym kolorze nie pasują.

- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Już mi się nie chciało ich rozkręcać ale będą przemalowane
Na razie jak jest ciemno wiem gdzie są klamki aby drzwi otworzyć

euzebisz88 napisał(a):Kierunki boczne na czarno? ;/ No nie wiem.
Chodziło mi o dymione raczej niż całkowicie czarne
http://mtuning.pl/pl/sklep-tuning-inter ... 6-mx6.html
Panowie, krótka piłka. Poszukuję dokładki tylnego zderzaka do BJki. Czy jest na rynku coś w rozsądnej cenie (nie licząc tej ze sportive'a)?
-
artek0903
artek0903 napisał(a):Panowie, krótka piłka. Poszukuję dokładki tylnego zderzaka do BJki. Czy jest na rynku coś w rozsądnej cenie (nie licząc tej ze sportive'a)?
Kolego :
a) poszukaj na forum w odpowiednim dziale – sklepy itp. tam znajdziesz pewnie coś.
b) www.alledrogo (

c) http://mtuning.pl/pl/sklep-tuning-inter ... lotki.html
d) wujek google powie wszystko.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL