Tuning optyczny Mazda mx-3 EC – pytania i sugestie – temat zbiorczy
Jako, że konkretnie już działam w kwestii zderzaka oraz skrzydła Mazdaspeed (obie części są już w drodze do mnie – z USA i Japonii) pytam konkretnie – kto i co chce?
pawelMX6 napisał(a):Jako, że konkretnie już działam w kwestii zderzaka oraz skrzydła Mazdaspeed (obie części są już w drodze do mnie – z USA i Japonii) pytam konkretnie – kto i co chce?
A-specowe
znaczy się skrzydło ala supra
oj zadłużył bym się na to chętnie
=x

Tak jest – zderzak przedni oraz skrzydło z pakietu Mazdaspeed Touring Kit A-Spec. Zderzak jest kopią z Corksportu, skrzydło jest oryginalne Mazdaspeed.
Paweł ja się piszę na zderzak i skrzydło
.
Boczne dokładki też płyną?
Boczne dokładki też płyną?
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Na boczne dokładki już nie starczyło pieniędzy 
Dobra, znam już konkrety. Koszt wykonania formy to 1260zł i tę kwotę trzeba podzielić na ilość zainteresowanych. Zadeklarowało się chyba 5 osób (w tym ja), więc wyszłoby 252zł od osoby. Wykonanie samego zderzaka to dokładnie 580zł. Czyli łączna kwota przy 5 osobach to 832zł. Nie liczę ściągnięcia oryginału i nie wiem, jak to teraz zrobić, żebym nie zbankrutował. Najlepiej, gdybym wziął zaliczki na zrobienie formy i na końcu reszta kwoty za zderzak – taki układ pasuje?
Paweł – mi pasi
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Na razie sam zderzak, ponieważ jego sprowadzenie (gdyby ktoś chciał ściągnąć dla siebie) to koszt dokładnie 2465zł. Tym samym nie mam możliwości ogarnięcia dwóch rzeczy na raz. Skrzydło musi poczekać do przyszłego miesiąca. Dla klubu robię to całkowicie po kosztach, więc muszę to jakoś podzielić.
Czyli na razie lista chętnych na zderzak Mazdaspeed Touring Kit A-Spec wygląda tak – im więcej, tym taniej wyjdzie:
1. Jacol,
2. ja,
3. jarek.6s.
Czyli na razie lista chętnych na zderzak Mazdaspeed Touring Kit A-Spec wygląda tak – im więcej, tym taniej wyjdzie:
1. Jacol,
2. ja,
3. jarek.6s.
Lista zamknięta – dwie powyższe osoby dostaną zderzak, więcej nie będę się bawił. Mam dość czekania na odzew ludzi, których było z 10 osób.... a nagle zostały dwie osoby. Włożyłem w to masę czasu i pieniędzy, ale niepotrzebnie się łudziłem – przecież jesteśmy w Polsce i każdy chce wszystko za darmo. Jeśli ktoś będzie chciał zderzak – zapraszam do Corksportu za 2465zł.
błękitna jak masakrycznie zglebiona hehe
ogólnie kicz :/ chociaż muszę przyznać, że ten bodykit ,który jest zamontowany na złotej (oraz białej) ,mimo że wygląda najbardziej pługowato to mi się jednak podoba
co nie oznacza ,że bym sam taki założył...z resztą biorąc pod uwagę jakie wysokie są progi zwalniające no i dziury na drogach to jednak tego typu bajery odpadają..de facto jest to pierwszy body ,który ogólnie widziałem na mx3 już wiele lat temu..ciężko o dobry zestaw, który by nie okaleczał pięknej sylwetki tego auta..szczególnie zderzaki przednie wyglądają dość wulgarnie
chociaż jest jeden ,który z chęcią bym założył http://www.mazdamx-3.nl/members/cpic/missleo_c1.jpg niestety ciężko o niego...znalazłem go jedynie na jednej stronce hamerykańskiej...tyle ,że ściągnięcie jednej sztuki wiadomo z jakimi kosztami się wiąże...ale kto wie.. 
ogólnie kicz :/ chociaż muszę przyznać, że ten bodykit ,który jest zamontowany na złotej (oraz białej) ,mimo że wygląda najbardziej pługowato to mi się jednak podoba
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Jedynie niebieska jest fajna- German style, szeroko i baaaardzo nisko. Reszta to jakieś nieporozumienie, ta ostatnia Benelux style też mi jakoś nie podchodzi.
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Biała masakra normalnie klasa. niebieska masakrycznie niska ale spoko. tak to reszta bardzo mi sie podobaja fajne.
- Od: 26 lis 2009, 12:06
- Auto: Mazda mx3 1.8 v6
pawelMX6 napisał(a):Obiecane zdjęcia oryginalnej dokładki z pakietu opcjonalnego Eunos Presso:Mania napisał(a):A do kogo poszedłby wówczas oryginał
Na 99% to nie będzie oryginał, a kopia na bazie oryginału. To już obojętneBijcie się w kisielu
Masz jeszcza ta dokladke? Jak tak to wezme...
Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?
– ..... chłodnica
– ..... chłodnica
- Od: 6 wrz 2009, 21:02
- Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16
- Od: 13 paź 2009, 06:52
- Auto: Mazda MX3
enej napisał(a):http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1322db1c91a4df88.html
Jak widzę mx3 z takimi zderzakami w agro stylu to mi sie serce kraja
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
hahahks napisał(a):Masz jeszcza ta dokladke? Jak tak to wezme...
Oryginał już dawno sprzedany, mam tylko kopie.