Żarówki h4 led
Oj ja raczej unikam zamawiania z Aliexpress
niby tanio ale jednak czasami się trafi od nich produkt, który ma przerażającą jakość 
- Od: 8 sty 2019, 22:41
- Auto: Mazda MX-3, 1.6, 1992
ZE SRTONY PRODUCENTA...:
- Kod: Zaznacz cały
Nie do użytku na drogach publicznych w Europie
Uwaga: w Unii Europejskiej oraz na kilku innych obszarach oświetlenie LED może być stosowane tylko wewnątrz pojazdów oraz wyłącznie do użytku poza drogami publicznymi. Oświetlenie główne, przeciwmgielne i sygnalizacyjne LED nie ma obecnie homologacji ECE i nie jest przeznaczone do użytku na drogach publicznych. W przypadku używania oświetlenia głównego, przeciwmgielnego i sygnalizacyjnego LED na drogach publicznych kierowca może stracić prawo jazdy i ubezpieczenie pojazdu, a także może zostać na niego nałożony mandat. Oświetlenie LED firmy Philips nie jest dostępne we wszystkich krajach. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z przedstawicielem firmy Philips.
Nie ma to jak zrobić żarówki przez które możemy stracić prawko.
- Od: 8 sty 2019, 22:41
- Auto: Mazda MX-3, 1.6, 1992
Jak wspomniał Tadziol, nie ma podstaw do zabrania prawka, jak już to dowodu rejestracyjnego. Ale jest też coś takiego, jak brak mandatu jeżeli "usterka" zostanie usunięta na miejscu.
Ale ja już nie będę się wypowiadał na temat LEDów i dowodów rejestracyjnych – temat gorszy od polityki
Ale ja już nie będę się wypowiadał na temat LEDów i dowodów rejestracyjnych – temat gorszy od polityki